Sander Risan forlenger: - Skal jobbe hardt for å ta min plass

Sander Risan Mørk (20) fikk sin debut i Eliteserien siste seriekamp mot Molde i 2018, og signerte sin første proffkontrakt med klubben januar 2019.

Sandefjord Fotball ønsker større kontinuitet, og har forlenget kontrakten til Sander Risan (20) med ytterligere 2 år. Det betyr at vi får se Risan i SF-drakte ut sesongen 2023. Den tidligere Flint-spilleren kom til Sandefjord sommeren 2016, og har siden den tid vært i SF-systemet. 

Det ble et utlån til Fram Larvik høsten 2019, men noterte seg kun for 7 kamper i nabobyen. Sander Risan fikk mer tillitt i 2020 under Martí Cifuentes, og var involvert i 12 kamper med SF-emblemet på brystet. Nå er Risan klar for å overbevise den nye trenerduoen (Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegström) om at han er det tryggeste valget på midtbanen.

Skal ta muligheten

- Jeg er stolt over å forlenge kontrakten med Sandefjord Fotball i noen år til. Nå kan jeg fokusere enda mer på å bli en bedre fotballspiller, og er klar for å ta min plass på laget. Dette er et fint sted å utvikle seg videre, og jeg har helt klart et mål om å ta min plass på laget og spille hver kamp. Alt er opp til meg selv, så jeg skal kjempe hver eneste dag. 

- Jeg har veldig god tro på Hans Erik og Tegan. Man merker det allerde på de første treningene at mye er nytt, og slik skal det være. Men samtidig bygger vi videre på det grunnleggende som har blitt gjort de siste sesongene. Så kombinasjoen tror jeg passer oss veldig godt. 

- Nå er fokuset å spille så mye som mulig i år, og ta de neste stegene her i Sandefjord. Men selvfølgelig, utlandet er et stort mål. Men nå er jeg veldig fornøyd med tilliten som klubben gir meg ved å signere 2 nye år. Så skal jeg bare ta det ansvaret, og kjempe hver eneste dag. 

 

Sander Risan

  • Født: 6.desember 2000

  • Tidligere klubber: Flint og Fram Larvik (Utlån)

  • Draktnummer: 6 (Tidligere nummer 16)

Annonse fra Eliteserien: