DSC01763

Så løsnet det for SF2 også....

- Det var deilig å score på Jotun Arena...

(SF2-Sandnes/Ulf2 7-0, 3. Divisjon, avdeling 2- Jotun Arena).  Sebastian Holm Mathisen og Aleksander Nilsson fikk det virkelig til å stemme – og det gjorde resten av Samir Sarics gjeng også. For det blir en blytung reise hjem for det unge laget fra Sandnes. Vi stoppet ikke før det sto 7-0 på tavla.- Jeg har gjort det til en vane. Aleksander Damnjanovic Nilsson scoret to i går - og ett mot Molde. (På bildet over ser vi Aleksander gjøre seg klar - foto NTB).

Også en annen kar presenterte seg i gårsdagens kamp. – Det var en sterk kamp fra vår side. Noe helt annet enn hva vi presterte sist. Vi tapte 5-2 for Vidar på en håpløs bane nede i Stavanger. Der var det faktisk en sandkasse midt på banen. Da er det bedre her på vår nye kunstgressbane. Du ser at vi spiller mye på fot – og at det tidvis var god flyt og rytme. Vi slapp litt opp mot slutten, men alt i alt var det en strålende kamp fra vår side. Og vi trengte jo poengene. Nå har vi fem – og kan se oppover på tabellen igjen. Tremåls-scorer Sebastian Holm Mathisen sto for en solid innsats. Og særlig hans siste scoring burde vært rammet inn. Nedtaket i forkant var fløyelsmykt…

 

SF2 hadde denne gangen fått «forsterkninger» fra A-troppen. For så langt i sesongen har SF2-mannskapet vært rekordungt. Nå stilte vi med Alf Lukas Grønneberg, Martin Gjone, Maudo Jarjue, Vetle Walle Egeli, Aleksander Damnjanovic Nilsson, Sebastian Holm Mathisen, Beltran Mvuka og Storm Bugge Pettersen fra start. Alle er fast med på Hans Erik og «Tegans» faste A-lagstreninger. Og de var alle påskrudd med en gang dommer Lars Bratteli Jacobsen blåste i sin fløyte for første gang.  Og selv om det tok nesten 20 minutter før den første ballen satt bak Sandnes/Ulf-keeper Stian Haugland – så var det i realiteten bare et lag på banen. Noe 11-0 i corner-statistikken forteller alt om. Den første scoringen kom fra Aleksander Damnjanovic Nilssons fot. Han har gjort det til en vane. Han scoret jo også det siste målet i søndagens triumf mot Molde. Nå hamret han inn ballen fra 12-13 meter.

 

Og det skulle komme scoringer som perler på en snor. De to siste før pausen ble satt inn av Petter Aanvik Wingsternæs – og nummer tre sto Sebastian Holm Mathisen for. Den fikk han for øvrig i gave fra Nilsson. Generøst gjort av svensken. Så åpnet andre omgangen med en ny nådeløs scoring fra Damnjanovic Nilsson – knallhardt og presist like innenfor 16-meteren. Vårt mål nummer fem kom fra Adrian Bunjakus fot, men denne gang var det Storm Bugge Pettersen som var kelner. Også var det de to siste da. Nummer seks for SF og nummer to for Sebastian kom etter et strøkent innlegg fra kaptein Storm Arbøll Karlsen. Ballen ble headet i en bue over Haugland – også var det bare å vente på desserten. For kampens siste mål var også kampens største prestasjon. Det var Sebastians tredje – og endelig kom årets første tre-poenger for våre talentfulle unggutter. Det var en fin ettermiddag på Jotun Arena….

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: