Ruud Tveter skriver under på ny kontrakt: - Jeg trives i Sandefjord

Alexander Ruud Tveter (30) har signert på en ny kontrakt med klubben.

Alexander Ruud Tveter fortsetter i Sandefjord Fotball, og har signert på en avtale ut 2023. Den hardtarbeidende 30-åringen, leverte en solid sesong for oss i 2021, og var en viktig suksessfaktor for Ødegaard og Tegström i måten vi fremstår som lag. 

Det gleder Espen Bugge Pettersen, at Alexander blir med videre:

- Alex var veldig viktig spiller for oss i 2021. Han er en tydelig signalspiller, og har en mentalitet både på og utenfor banen som vi trenger i spillergruppa. Alexander er profesjonell i alle faser, og jobber beinhardt fra A til Å. 

En hardtarbeidende spiss

Det ble hele 32 kamper for Ruud Tveter i fjortårets sesong, der han var delaktig i samtlige eliteseriekamper. Nå venter det to nye år i Sandefjord Fotball, og den tidligere Sarpsborg-spilleren ser frem til å se hvilke steg SF kan ta i kommende sesong. Alexander har for tiden ferie, men tar seg tid til noen ord etter signeringen. 

- Jeg trives veldig godt i Sandefjord og har lyst til å være med å bygge videre på den sesongen vi hadde i fjor. Måten vi ønsker å spille på passer meg bra og jeg håper å kunne ta nye steg sammen med laget kommende sesong.

Sandefjord 20211205. Sandefjords Alexander Ruud Tveter i eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Kristiansund på Release arena.Foto: Trond R. Teigen / NTB
Sandefjord 20211205. Sandefjords Alexander Ruud Tveter i eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Kristiansund på Release arena.Foto: Trond R. Teigen / NTB

Det ble totalt 6 mål i 2021, og for en spiss jakter man alltid fler i nettmaskene (Se målene her). Alexander var en av spillerne som la ned flest kilometer på banen under fjorårets sesong, men legger ingen skjul på at en gjerne skulle levert fler målpoeng. 

- Målet er å bidra med flere målpoeng enn forrige sesong og utvikle flere deler i spillet. Jeg håper og tror vi kan gjøre en enda bedre sesong enn i fjor.

Vi er glade for å ha Alex med videre!

Annonse fra Eliteserien: