Ruud Tveter klar for SF: - Perfekt mulighet for meg

Alexander Ruud Tveter (30) er klar for Sandefjord Fotball. Den tidligere Halmstad- og Sarpsborg-angriperen har skrevet under en avtale med SF ut året.

Alexander Ruud Tveter har de siste dagene trent med Sandefjord Fotball for å sjekke ut forholdene. Etter en god prat har klubb og spiller nå landet på et samarbeid ut sesongen.

Han er allerede spilleklar for sin nye klubb.

Godt inntrykk

– Da Sandefjord viste interesse, var det en perfekt mulighet for meg. Jeg fikk komme hit å trene, og på få dager har jeg fått et veldig godt inntrykk av klubben. Jeg er veldig glad for å være på plass, sier Alexander.

Det er ingen hemmelighet at Sandefjord Fotball har vært på utkikk etter an angriper før overgangsvinduet stenger. Og 30-åringen fra Langhus er sulten på å vise at han fortsatt kan levere på øverste nivå.

Etter å ha gått gradene i moderklubben Langhus og Follo, fikk Ruud Tveter sitt definitive gjennombrudd da Follo overrasket Fotball-Norge med å spille seg til cupfinale i 2010.

Skal kjempe

Ruud Tveter står bokført med 35 mål på 86 kamper for Follo. Han ble først hentet til Fredrikstad og deretter svenske Halmstad, hvor han noterte seg for 14 mål på 53 kamper.

De siste tre sesongene har han tilbrakt i Sarpsborg 08. Her stoppet den tidligere U21-landslagsspilleren på 20 kamper og fem mål.

Nå håper han å finne nettmaskene for SF.

– Jeg ser for meg en sesong hvor vi skal kjempe for tre poeng i hver kamp og komme oss så høyt som mulig på tabellen. Mine ambisjoner er å bidra med målpoeng og hardt arbeid for laget, sier Alexander Ruud Tveter.

 

Annonse fra Eliteserien: