Release Arena skal åpnes for flere tilskuere

Onsdag 30.juni kl 18:00 kommer fjorårets seriemester, Bodø/Glimt. Dem skal få merke den 12.mann fra tribuneplass.

Vi har sett fotballglede, samhold og sang fra tribunene de siste ukene i Eliteserien. Nå kommer vår tur, og vi står klare for å ta imot 2000 tilskuere på Release Arena. 

Regjeringens gjenåpningsplan åpner for at vi kan ha inntil 2000 personer på utendørs arrangementer med tilviste plasser fordelt på kohorter på inntil 500 personer. Dette uten krav om teststasjoner, og koronasertifikat. 

Oppgradering av setekartet, der en nå kan sitte på annethvert sete fordelt på 4 kohorter på Release Arena. Slik ivaretar vi din egen sikkerhet, smittevernreglene og protokoll på best mulig måte. 

Billetter ligger allerede ute for salg på Sandefjord.ticketco.events, og du kan fremdeles sikre deg sesongkort til 2000,- kroner (Voksen). Da er du sikret tilgang til resten av årets kamper. Kontakt Ann Kristin Heimstad for spørsmål

Blant billett-kategoriene finner vi voksen, honnør og barn. Det er også mulig å kjøpe seg billett til supporterfeltet. Dette betinger medlemsskap i Blåhvalane, USF eller SF. 

Vi håper på topp stemning onsdag ettermiddag. Guttane har omstilt, og er klare for å gi Bodø en overraskelse. Det ved hjelp av dere!

Sandefjord - Bodø/Glimt
Kjøp billetter her!

 

Annonse fra Eliteserien: