Reisebrev dag 3: Akademiet på treningsleir i Danmark

Reisebrev G19

Vi begynte dagen med en fin frokost, med noe mangel på pålegg. Noen timer etter frokosten la vi en slagplan på feltet for å slå Aalborg G19 i morgen, en veldig bra økt med litt ekstra skyting på slutten for å imponere noen damer som sto og så på. Noen imponerte mer enn andre, de fleste taklet ikke presset, men Hansi fikk mer motivasjon og feiret som Cristiano Ronaldo foran de fine damene.

Etter økten spiste vi en nydelig dansk lasagne som smakte utrolig bra etter en hard og god trening. Etter vi spiste fant gutta på litt ulike aktiviteter, noen valgte å sove (Rolando) i mens andre svettet igjennom sin femte t-shorte for dagen (Ramstad), Kamba i forsøk på backflip i trampolinehallen revnet sin splitter nye pysj bukse fra Sarah. Etter soving og hopping gikk turen ut på matta for å se de yngste i aksjon mot Aalborg, de steppet opp mange hakk fra sist match og ledet fortjent 1-0 inn til pause. 2 omgang var jevn og Aalborg klarte å finne nettmaskene og utligne til 1-1 som ble det endelige resultatet. Etter middag med en ok+ burger var det tid for litt sosialt og lagbygging med troppen.

Først var det litt seriøs reflektering over høstsesongen hvor vi satt oss et mål om å rykke opp til 3. divisjon i november, etter det var det tid for konkurranse. Først var det mimekonkurranse hvor Andreas Ramstad trenger en del trening, etter dette var det beer pong (uten alkohol), hvor vi fort så at noen hadde mer erfaring enn andre. Det ble en ufortjent seier bestående av flaks, korrupsjon, juks og dårlig dømming fra Tom Helge og Geir, de ekte vinnerens var de som bor på rom 24 (Oss). Etter en vellykket dag med mye læring og morro er det tid for å å lade batteriene med en god natt søvn for å knuse Aalborg.

Mvh Rom 24. Julian, Benjamin, Sebastian

 

Reisebrev G16

Gutta sto opp 08.20 for å rekke frokost 08.30. De fleste av gutta var fornøyde med mer søvn i dag. Etter frokost gikk noen opp for å sove og slappe av, mens andre spilte bordtennis og squash. Klokka ti sto gutta i kø utenfor sjefen sjøl, Jørn, for å hente drakter mens noen sloss for klipte sokker. Så var det tilbake på rommene før vi ble dratt ut på gåtur med Mats. Mellom gåtur og lunsj ble det mest avslapning og oppladning til match. Til lunsj fikk vi lasagne og salat, da var gutta greit fornøyde. Etter lunsjen ble det småjobbing bort til møterommet for å se Liverpool – Fulham. Etter det hadde vi kampmøte, etter møtet var gutta innstilt på kampen som startet klokken fem mot Aalborg. Til slutt endte matchen med 1-1 og gutta var utmattet og grovt klare for burger middag rett etter match, noen av spilleren tokk seg tid til dusj, mens andre forsynte seg med mat først. Etter middagen så var gutta klare for avkobling. Men vi måtte ikke glemme at tidligere har Henrik slått Mats i squash, og i dag var det finale mellom den danske sjefen Martin og Henrik. Og det skulle bare mangle at dansken tok seieren på hjemmebane. Vi koser oss her på det fine anlegget i Danmark og er klare for siste dag i morgen.

Med vennlig Hilsen Vetle, Bendik, Per og Alex (Rom 17) 

Annonse fra Eliteserien: