Reisebrev dag 1: - SF akademiet på treningsleir til Danmark

Reisebrev dag 1(G19)

Hele dagen startet med oppmøte i Larvik 7:00 i dag hvor noen møtte til tiden mens en viss annen (Mads) endte opp med å kjøre i feil kø som var på vei om bor Color Line og endte opp med å være forsinket til tiden og levere bagasjen. Båtturen var bedre denne gangen med mindre bølger og ikke et fult SF akademi slått ut av kvalme og spy i hytt og pine. Alle sammen klarte faktisk å spise og holde det nede denne gangen. Noen utnyttet buffeen til det fulleste med 3-4 porsjoner og andre mindre. Unggutta på G16 holdt ikke akkurat det beste kostholdet med softis, pannekaker og bakevarer blandet i mixen, men er kanskje forventa.

Gjennom båtturen var det noen som trengte noen ekstra timer med søvn mens andre var i full gang med blackjack hvor penger var i potten. Alle klarte faktisk å huske tingene sine når vi gikk av båten. Noe som er sjeldent hvor det ofte er minst et tilfelle hvor noen mister noe. Bussturen til Idrettssenter Vendsyssel var en mikrobølgeovn, uten noe AC og fylt med 50+ gutter på tur. Når vi kom frem, tok det ikke lang tid før alle kom seg til rette på rommene sine og gjorde seg komfortable. G16 gjorde seg raskest klare til kampmat og kampmøte før kampstart som var 16:00. G19 fikk bedre tid før kampstart som var 18:00. Hvor mange av G19 brukte den ekstra tiden til å sove for å lade opp så mye som mulig til match. 

G16 endte opp med å spille en kamp fylt med både bra og dårlige perioder som endte opp med 6:3 tap til slutt. Rett etter G16 var det oss, G19 gruppa sin tur til og gå ut på feltet. Kampen hadde en veldig bra start hvor vi var kompakte og fulgte kampplanen. Første omgang avsluttet med 3:0 ledelse til SF med 1 mål og 1 assist av Torleif Andreas Ramstad og 2 målskårer Sebastian Holm Mathisen. Andreomgang var jevnere hvor spille gikk begge veier. Kampresultatet endte opp med å bli 3:1 til SF G19. Etter kampen var det mange slitne spillere etter både lang reise og match. Etter middag slapp gutta seg løs, flere fant den nærmeste butikken og slapp seg litt løs. Resten av kvelden har vært full av kortspill og avslapning.       

Mvh Rom 26 (Martin, Andreas, Kamba, Isac)

 

Reisebrev Dag 1 fra G16 sitt perspektiv 

Gutta måtte stå opp tidlig for å rekke båten til Danmark fra Larvik. Oppmøte var klokka 07.00, og etter en time gikk vi inn i båten. Når vi kom inn, spiste vi frokost i buffeen alle sammen (g-16 og g-19). Etter frokost så gikk gutta litt rundt i båten. Noen blei igjen ved bordene, noen stakk til Taxfreen og noen sov. Ca. 3 timer senere var vi framme i Hirtshals, derfra tok bus til sportssenteret Vendsyssel-IC. Vi sjekket inn på rommene relativt kjapt fordi vi skulle spise lunsj. Til lunsj fikk vi servert taco-burito med litt salat som tilbehør. Klokka 14.10 skulle alle G-16 spillere møte i andre etasje for å gjennomgå kampplanen mot Hobro.  

Inngangen til kampen var fylt med forventinger og spenning, dessverre endte kampen med 3-6 seier (Hobros favør. Gutta var veldig skuffet etter tapet og hadde håpet på en bedre kollektiv prestasjon. Tapet kan begrunnes med dårlig press, samt en del svake valg underveis. Etter som kampen gikk kom det seg. Vi fikk snakket i pausen om hvordan vi skulle håndtere den dårlige åpningen på kampen, videre ut over i kampen fikk vi satt et bedre press, likevel var det stort forbedringspotensial. Vi hadde med oss noen hospitanter som presterte bra.  

Etter kampen gikk vi inn i garderoben for å drøfte litt samt dusjing. Vi spiste middag rett etter det, og vi ble servert med kylling og ris. Etter middagen gikk en del for å se på g-19 spille kamp, mens andre dro på butikken for å finne seg noe der.   

Mvh Rom 15 (Storm, Lukas, Emran, Lenny) 

Annonse fra Eliteserien: