Profil: Leif Arne "Laffen" Ness

Leif Arne Ness (52) er klubbens materialforvalter. En mann du ser lite til, men hører godt i gangene. Vi tok en prat med materialforvalteren som går under navnet Laffen.

Sjekk ut hele intervjuet med Laffen i bunnen av artikkelen.

Leif Arne Ness (52), heretter kalt Laffen, er A-lagets materialforvalter og klubbens utstyrsansvarlig som innebærer tett oppfølging med vår utstyrsleverandør Macron. Laffen kom til Sandefjord Fotball før 2016-sesongen etter flere år i møbelbransjen, og angrer ikke et sekund for valget. 

- Jeg har jobba 27 år i møbelbransjen, og på godt norsk så ble jeg "piss" lei. Så jeg bestemte meg for at jeg skulle prøve å få meg en jobb innenfor fotballen. Så da sendte jeg en søknad til 25-26 klubber rundt om i Norge. Også fikk jeg napp her, da Lars Bohinen var trener. 

Arbeidstiden måles ikke etter klokka, fotball er en livsstil. 

Laffen er mannen du nesten aldri ser, men hører godt i gangene og er alltid tilstede når det trengs. For er det en som ikke er redd for å si meningene sine, så er det 52-åringen. Men, han mener det som regel med et godt hjerte. Og det er som Tore Holden (reporter) sier. I kjelleren finner man så og si både Laffen og Marco til enhver tid. 

Laffen bruker mye tid i kjelleren for å klargjøre utstyr, og sørge for god bevertning til våre spillere, trenere og øvrige ansatte i klubben.
Laffen bruker mye tid i kjelleren for å klargjøre utstyr, og sørge for god bevertning til våre spillere, trenere og øvrige ansatte i klubben.

- Det er jo en fleksitid dette her. Jeg liker jo ha god tid, så jeg tilbringer noen timer her. På en hjemmekamp kan jeg være her klokka to, og være ferdig rundt elleve-tolv. Bortekampene går hele dagen, så og si. 

Trenger du noen gode historier bak kulissene? Ja, da burde sette av 10 minutter til intervjuet under, og hukommelsen til Laffen.

SFTV ved Tore Holden og Simen Hem rigget opp et kamera på utstyrsromemt for å ta en lengre prat med mannen som storkoser seg i underetasjen på Sandefjord Arena. Med vaskemaskiner, tørketrommelen og kaffetrakteren i full sving, fikk vi lurt i oss noen gode ord. 

Sjekk ut vårt intervju:


Annonse fra Eliteserien: