Powell: - Godt å se lave skuldre

I landslagspausens fravær av kamper kjørte Magnus Powell torsdag ettermiddag en internkamp for å sjekke ståa hos guttane.

I stedet for en vanlig treningsøkt kjørte hovedtrener Magnus Powell en internkamp for at alle i troppen skulle få vise seg fram. Etter en lang og tøff vinter mente svensken det var et viktig tiltak for å sjekke hvilke spillere som var skrudd på og ikke.

- Det var noen som virkelig viste seg fram, og vi trenger at flere gjør det i denne perioden. I tillegg får flere juniorer kjenne på at det er kort vei opp til A-laget, fortalte svensken.


I tillegg til den planlagte landslagspausen i påsken ble guttanes hjemmekamp mot Ranheim sist helg som kjent flyttet fram til onsdag 11. april. Dermed har Powell nå fått god tid til å forberede sitt mannskap til neste match, noe han selv tror er veldig positivt.

- I dag var det ingen poeng som ble delt ut så det var godt å se dem senke skuldrene litt og slippe seg løs, sier han

- Mot Strømmen (treningskamp, red.anm.) sist søndag var vi alt for passive begge veier. Vi må tørre å ha ballen, være offensive og ikke tenke så mye.  

Av spillere som utpeket seg trakk Powell fram Erik Mjelde og mente bergenseren var fantastisk gjennom hele internkampen. Gledelig var det også for den tidligere fotballproffen å se Christer Reppesgård få 90 minutter i beina.

- Det var godt å ha han tilbake for fullt, man ser hvor mye han betyr for laget.

"Reppes": - Føler meg frisk

Sistnevnte var også glad for endelig å kunne spille nærmest en full fotballkamp igjen etter å ha vært utilgjengelig med skade i nesten hele vinter.

- Det var deilig å få litt kampfølelse igjen nå, sa midtstopperen. 


- Det var egentlig fint at den Ranheim-kampen ble utsatt for da fikk jeg èn omgang mot Strømmen og nesten en full kamp her. Dermed føler jeg at jeg skal være sterk og klar mot Start.

Til tross for at Reppesgårds lag først utliknet til 1-1 etter at han hadde gått av banen var Hedrum-gutten klar på viktigheten av internkampen.

- Å gå to-tre uker uten noe som helst kamp er litt lenge, så det var viktig at vi fikk holde hjula i gang, forklarer han.

Reppes kunne også fortelle at han ikke har ligget på latsiden selv om det har skortet på fotballtreningene de siste månedene.

- Jeg har trent mye styrke og faktisk godt opp litt i vekt. Nå trenger jeg bare få litt touch og timing tilbake så blir det bra, avslutter "Reppes". 

Annonse fra Eliteserien: