Nytt stadionnavn: Velkommen til Release Arena

Mobilselskapet Release blir ny sponsor for Sandefjord Fotball, og arenaen til eliteserielaget får nytt navn. Heretter skal Sandefjord Fotball spille på Release Arena.

Foto: Katrine Lunke/Apeland
Release og Sandefjord Fotball startet dialogen allerede i fjor, og denne uken er platinumavtalen og navnebyttet på arenaen et faktum.

– Sandefjord Fotball er svært fornøyd med å inngå et samarbeid med Release som ny stadionsponsor fra 2021. Avtalen gir oss god og langsiktig verdi med mange mulige synergier. Samtidig er vi stolte av å få en aktør med sterke lokale røtter til å bekle stadionnavnet, sier daglig leder Espen Bugge Pettersen.

– Dette er en merkedag for oss. Sandefjord Fotball og Release har det til felles at begge har store ambisjoner, velutviklet konkurranseinstinkt og vi mener alvor med vårt fokus på bærekraft, sier en glad Release-sjef Øistein Eriksen.

Velkommen til Release Arena, her representert ved Øistein Eriksen (t.v) og Hans Erik Ødegaard (t.h)&nbsp;<em>Foto:&nbsp;Katrine Lunke/Apeland</em>
Velkommen til Release Arena, her representert ved Øistein Eriksen (t.v) og Hans Erik Ødegaard (t.h) Foto: Katrine Lunke/Apeland

Sandefjordselskapet Release startet opp sommeren 2020. Det grønne mobilselskapet kjøper inn, fornyer, selger og leier ut brukte mobiler, med eller uten abonnement. Release er også garantisten for at mobiler får et langt liv, og at innholdet resirkuleres på riktig måte når telefonen er slitt ut.

– Vi ønsker å være en lokal kraft og dette er en langsiktig avtale for begge parter. Nå skal vi blant annet forsyne klubben med grønne mobiler, sier Eriksen.

Det betyr at Sandefjord-spillerne også tar en offensiv rolle i kampen mot sløsing av klodens ressurser, ved å leie brukte mobiler fra Release.

– Vi er begge underdogs og vil opp og fram i konkurranse med større aktører. Vi gleder oss over et spennende samarbeid både i år og i årene som kommer, kommenterer Bugge Pettersen.

Kontakt:

Øistein Eriksen, adm. dir., Release, tlf. +47 408 58 500
Espen Bugge Pettersen, daglig leder, Sandefjord Fotball, tlf. +47 922 91 649

Fakta om Release AS:

  • Release AS har sitt hovedkontor i Sandefjord, og er per 1. mai 2021 30 ansatte.

  • Øistein Eriksen er selskapets administrerende direktør og styreleder.

  • Release kjøper, oppgraderer, selger og leier ut brukte mobiler.

  • Selskapet tilbyr også abonnement med Telenor-dekning, både til privatkunder og bedrift.

  • Release har egen utsalgsbutikk i Sandefjord, og eget verksted der mobiler oppgraderes og sorteres.

Annonse fra Eliteserien: