Ny toårskontrakt for Kurtovic

William Kurtovic (22) har skrevet under på ny kontrakt med Sandefjord Fotball.

Fjordingen William Kurtovic blir fortsatt å se i blå drakt på Komplett Arena fremover. 22-åringen har nå skrevet under på en ny toårskontrakt med Sandefjord Fotball. 

- Nå er jeg selvfølgelig veldig glad for å ha signert ny kontrakt. Jeg gleder meg til å komme i gang med en ny sesong. OBOS-ligaen er en tøff liga og vi må kjempe hardt for å oppnå målet vårt om å ligge i toppen og kjempe om opprykk. Det er i Eliteserien vi hører hjemme, smiler Kurtovic etter signeringen. 

Kurtovic feirer en scoring mot Mjøndalen i 2016. Foto: Torstein Flåm
Kurtovic feirer en scoring mot Mjøndalen i 2016. Foto: Torstein Flåm

Klubbens nye daglige leder, Espen Bugge Pettersen, smilte også bredt når han signerte lokale Kurtovic med videre. - Kurtovic er utvilsomt en veldig bra spiller som vi er veldig godt fornøyd med å ha med videre. I tillegg er han en lokal gutt som passer den lokale identiteten vi ønsker å forsterke fremover.

Kurtovic debuterte for A-laget i 2014 og har nå spilt 83 kamper for klubben.

- William er en god spiller, som har vist god fremgang forrige sesong og at han har kvaliteter som passer godt inn i vår spillestil. Han er teknisk god, kan spille i flere posisjoner og har god spillforståelse. Vi vil fortsette å utvikle oss sammen og det er alltid godt å ha med egenutviklede spillere med videre, sier hovedtrener Martí Cifuentes. 

William Kurtovic

  • Født: 22. juni 1996

  • Fødested: Karlskrona, Sverige

  • Tidligere klubber: Sandefjord Ballklubb, Store Bergan, Ull/Kisa (lån)

Annonse fra Eliteserien: