Null poeng i Drammen

Nok en gang mått Sandefjord gå slukøret hjem etter kamp da det endte 2-0 til Strømsgodset i Drammen.

Den dårlige trenden til Sandefjord ble utvidet med enda ett tap da ett Strømsgodset-mål i hver av omangene senket guttane.

De første 45 minuttene på Marienlyst skulle bli en sjansefattig affære på en solfylt kunstgressmatte.

37 minutter skulle det ta før kampens første store sjanse kom. Da var det til gjengjeld et ordentlig skremmeskrudd fra vertenes side.

Christopher Lindquist fant Marcus Pedersen inne i feltet med en 45 graders pasning, og spissen banket ballen opp i tverrliggeren og ut.

Deretter skulle SF komme til sin første mulighet etter at Joackim Olsen Solberg kom seg helt ned til dødlinja. Vingbacken fant Flamur Kastrati litt tilbake i feltet, og angriperen fikk til en god avlsutning mot det høyre hjørnet. Dessverre for den tidligere Strømsgodset-spilleren reddet den tidligere Sandefjord-spilleren Espen Bugge Pettersen forsøket.

Nedturen fortsatte

Så skulle vertene finne veien til mål etter to gode involveringer like før pause.

Jonathan Parr svingte ballen tidlig inn foran mål, og Pedersen ekspederte videre til nettsus med pannebrasken.

Flere sjanser skulle det ikke komme og dermed ebbet det ut til 1-0-ledelse til pause.

Godset fortsatte å komme til flere sjanser etter hvilen, men det skulle vente helt til det 84. minutt før ledelsen ble doblet. Innbytter Amahl Pellegrino vendte innover i banen og fant det lengste hjørnet med et plassert skudd.

SF prøvde å komme tilbake, men et kompakt Strømsgodset-forsvar gjorde det vanskelig.

Det nærmeste guttane kom til mulighet i de siste 45 minuttene var en markkryper fra Pontus Engblom som snek seg forbi venstre stolpe. Med andre ord var det ikke dagen for de med blå SF-hjerter.

Til tross for nok et tverrligger-skudd fra Parr ble 2-0 stående som sluttresultat, og Sandefjord får dermed to uker med fri før neste sjanse byr seg.