Seieren glapp på overtid - nok en gang

(Stabæk - Sandefjord Fotball 3-3) Guttene så ut til å gå mot seier på Nadderud, men så scoret hjemmelaget syv minutter på overtid.

Det ble målrikt i bunnoppgjøret mellom Stabæk og Sandefjord Fotball lørdag kveld.

Hjemmelaget tok ledelsen på Nadderud ved Moussa Nije etter 17. minutter. Rufo ordnet balanse i regnskapet med sin første scoring for klubben, i det som var hans første kamp fra start.

Med 1-1 til pause var det en debutant som sendte guttane i ledelsen tidlig i andre omgang. Mohammed Fellah fikk ballen fra Enric Valles. Debutanten fikk klinte til og ballen gikk i stolpen. Den lille tekniske spilleren var først på returen og satt ballen opp i nettaket.

Stabæk kom tilbake ved Franck Boli i det 69. minutt.

Med et kvarter igjen å spille ble Håvard Storbæk byttet inn. Fem minutter senere skrudde han inn et nydelig frispark-mål. 3-2 ledelse på Nadderud!

Det så ut til at guttane klarte å ro i land de kaotiske sluttminuttene. I hvert fall når Eirik Holmen Johansen reddet et straffespark i det siste ordinære spilleminutt. Men syv minutter på overtid dukket Boli opp og headet inn 3-3.

Kampfakta

Eliteserien, runde 21
Stabæk - Sandefjord Fotball 3-3 (1-1)
Nadderud Stadion
Tilskuere: 3 055
Dato: 1. september

Mål: 1-0 Nije (17'), 1-1 Rufo (31'), 1-2 Fellah (55'), 2-2 Boli (69'), 2-3 Storbæk (79'), 3-3 Boli (90')

Gult kort: Rufo, Holmen Johansen, Reppesgård, Høibråten, Ofkir, Vales, Morer (SF), Hanche-Olsen (Stabæk)

Sandefjord Fotball (4-2-3-1): Eirik Holmen Johansen - Christer Reppesgård, Marc Vales, Marius Høibråten, Stian Ringstad - Enric Vallès, Emil Pálsson - Fitim Azemi (Storbæk, 75'), Rufo (Grorud, 85'), Mohammed Fellah (Ofkir, 68')- Pontus Engblom