Nå skal fokus rettes mot lagets 12. mann...

SF søker modeller i alle aldre..

Nå skal årets kamp-plakat lages – og noen av lagets spillere skal fotograferes sammen med en utvalgt SF-supporter. Her gjelder ingen aldersgrense – men vi oppfordrer alle som har et hjerte for Sandefjord Fotball å sende inn en søknad. Søknadsfristen er 10. februar – og foto-seansen skjer på Jotun Arena den 14. (På bildet over ser vi SFs kommunikasjonssjef Tom Dahl Frøshaug og Allegros Sebastian Lech). Vi i klubben har plukket ut noen få på forhånd – MEN vi skal totalt ha 20 personer tilgjengelig. De heldige som blir valgt – vinner samtidig et sesongkort for 2024. Og vi ønsker selvsagt et så bredt spekter av kommunens befolkning som mulig. – Og du behøver absolutt ikke å være «blodfan» - men kun være stolt av byens Eliteserielag. Og alle kan slenge inn en søknad – om du går i førskolen eller bor i eldrebolig. Den ferdige plakaten – med en spiller og en «utenifra» - skal brukes i forkant av våre kamper. Vi håper de skal være synlige i ulike sammenhenger – og plakatene skal symbolisere at vi alle står sammen for Sandefjord. Sebastian Lech fra vår samarbeidspartner Allegro Kommunikasjon – vil med dette hedre vår 12. spiller. De som støtter opp om SF – men ikke er ute på banen. De gir sitt bidrag på andre måter.

 

Vi i SF ønsker som alle andre topplag – å øke antall tilskuere på våre hjemmekamper – og selvsagt få byens innbyggere til å følge laget enda tettere. – Vi vil gjerne være med på et slikt prosjekt – ulike tiltak over tid som forhåpentligvis skal skape sterkere bånd til klubben. Vi vil med dette «foto-prosjektet» involvere flest mulig – og samtidig vise vår takknemlighet til våre trofaste tilhengere. Og selvsagt forsøke å få nye folk hit til Jotun Arena. Personlig tror jeg det ligger et stort potensial i målgruppen – fotballpappa-sønn-varianten. Vi tar gjerne også med mamma og andre familiemedlemmer med på kamp. Nye målgrupper er mer enn velkommen. Det betinger imidlertid at klubbens trenere og spillere – er aktivt ute og besøker skoler og andre breddeklubber. En treningsøkt med sin favoritt i SF-trøya – vil nok skape ytterligere interesse fra en ung jente eller gutt. SF må ut til folket. Sebastian er klar på nettopp dette – og vi kan berolige han om at det står på vår timeplan for sesongen.

 

Også er vi alle overbevist om at det å synliggjøre at SF ikke bare består av et A-lag – men at det er stor virksomhet på andre fronter her i klubben er viktig. – Vi har et Gatelag – som nylig ble hedret med kommunens inkluderingspris for 2023. En for oss opplagt vinner – men like hyggelig for det. Det er nesten vanskelig å sette ord på hva fotballen betyr for spillerne på vårt Gatelag. Her handler det om noe langt større enn selve spillet. Vi har et strålende akademi her i SF – som inneholder en rekke talenter og som er klubbens framtid. Også har vi SF Kvinner – som er en integrert og adskilt gruppe – men alle her i Sandefjord Fotball er stolte av våre jenter. Også blir det nok lettere å skape et enda bedre klubbmiljø – nå som underlaget blir skiftet. Det betyr at all aktivitet vil skje her på Jotun Arena. Det bygger klubbens identitet ytterligere. SFs kommunikasjonssjef Tom Dahl Frøshaug ser fram til et fortsatt samarbeid med Sebastian og hans kolleger i Allegro. MEN først handler det om å finne nye modeller til fotografering sammen med spillerne den 14. Februar. Vi oppfordrer alle til å søke…

 

 

Annonse fra Eliteserien: