Nå kan vi fylle Release Arena!

Åpner for fulle tribuner fra lørdag kl 16:00.

Fredag holdt regjeringen pressekonferanse, der de fortalte at Norge kan gjenåpnes lørdag klokken 16.00. Det betyr at det vil bli tillatt med tilskuere som normalt fra dette tidspunktet som betyr normal fotballkamp søndag Kl. 18:00 på Release Arena.

Stabæk kommer på besøk, og vi håper folket i Sandefjord nå kan fristes av underholdene fotball og en fantastisk åpning på normalen igjen. Før helgens kamp ligger vi godt plassert på en 10.plass på tabellen med 25 poeng. Nå starter poengjakten sammen med dere alle. Vi kan endelig sitte ved siden av hverandre, familie, venner, SF-FAMILIEN! Vi synger sammen, hopper sammen og jubler sammen - billetter kjøper du her!

Vi kan også informere om at det skjer spennende ting rundt BareBlå. Her kommer vi ut med mer informasjon imorgen!

Toppfotballprotokollen setter noen begrensninger denne runden

Nå fyller vi opp igjen! Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
Nå fyller vi opp igjen! Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Toppfotballprotokollen innebærer noen restriksjoner i hvertfall kommende serierunde:

- Når det gjelder toppfotballprotokokollen vil tiltakene inntil videre opprettholdes som beskrevet i det som omhandler beskyttelse av spillerne (indre bane). NFF vil sammen med interessegrupperinger og medisinsk råd vurdere dette nærmere i løpet av kommende uke med tanke på serierunden første helg i oktober. Det samme gjelder media og rettighetshaver (Følger restriksjoner som tidligere).

Er du usikker på hvilke regler som gjelder, sjekk ut regjeringen sine sider for hvilke regler som gjelder fra lørdag kl 16:00

Annonse fra Eliteserien: