Nå har Naglestad signert

Markus Naglestad har skrevet under på en toårskontrakt med Sandefjord Fotball.

Annonse:
- Først og fremst må jeg takke supporterne og de som har bidratt til å få overgangen i orden, smiler Markus Naglestad da overgangen til Sandefjord Fotball endelig var i orden.

Gleder seg til debuten

Angriperen har trent med klubben i lengre tid og har også fått spilletid i treningskampene mot Stabæk og Strømsgodset i vinter. Nå er 25-åringen som kommer fra Fram Larvik glad for utfordringene som venter i Eliteserien. 

- Det føles bra og jeg gleder meg veldig til å komme i gang med sesongen nå, sier Naglestad før søndagens serieåpning borte mot Lillestrøm. 

- Det blir gøy å spille kamper som teller og det blir sikkert et fullsatt Åråsen til helgen. Vi gleder oss veldig til å komme i gang, sier Naglestad som har skrevet under for to år. 

_JRC0819
KLAR: Markus Naglestad i treningskamp for SF mot Godset forrige helg. Foto: Robert Christensen Digitalsport

Toppscorer i 2. divisjon

Naglestad har tidligere spilt i USA og spilt for New Yok City. Sørlendingen skadet kneet og reiste hjem til Norge, der han fikk kontrakt med Gjøvik/Lyn i 2.divisjon. 

Der bøttet han inn mål og være nære på en overgang til IK Start, men økonomiske utfordringer i klubben stoppet overgangen. Da fortsatte karrieren i Fram Larvik der spissen fortsatte å score mål i bøtter og spann. 

Det endte med at han ble toppscorer i hele 2.divisjon og sto med imponerende 54 mål på to sesonger.

Nå har han fått draktnummer 13 i sin nye klubb Sandefjord Fotball og håper på debuten allerede til helgen borte mot Lillestrøm. 

Annonse fra Eliteserien: