Mohamed Ofkir med ny toppkamp mot Tromsø

- Vi har ikke sett det det beste av SF ennå…

(Sandefjord Fotball-Tromsø 2-2)

Mohamed Ofkir er i fyr og flamme om dagen. Han var glitrende sist mot Viking – og nå trodde vi lenge han skulle bli matchvinner mot TIL. For like etter at gutta til Gaute Helstrup hadde utlignet vår ledelse – så svarte SF kontant. En fiks kombinasjon mellom Alexander Ruud Tveter og Ofkir – endte med at vår formspiller «Moa» sendte den behersket inn bak Jakob Let Haugaard. Da var det gått 51 minutter av kampen – og vi ledet 2-1. – Det føles ut som et tap. Det er bittert at vi ikke beholder ledelsen. Vi bør kontrollere dette inn. Ofkir er ikke helt fornøyd med poengdeling mot laget fra nord. TIL fikk jo sin utligning helt mot slutten av kampen.

Mohamed Ofkir feirer etter 2-1-scoring under eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Tromsø på Release Arena i Sandefjord.Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Mohamed Ofkir var skarp hele kampen igjennom. – Vi har fortsatt ikke hjemmeseier i år, men vi må jo bare fortsette å gi jernet på trening og i kamp. Vi har ikke sett det beste fra SF. Bare vent. Jeg har virkelig «trua» på mine kompiser – og dette laget. Det ble litt Hawai-fotball etter hvert. Og Tromsø hadde jo også sine sjanser. MEN vi hadde jo en giga-sjanse til 3-1, men Alexander Ruud Tveter traff metallet. Det var nærme. Ofkir summerer opp – og sett fra et nøytralt ståsted så var vel uavgjort et greit resultat.

Også begge trenerne synes at 2-2 gir et greit bilde av kampen. – Det er likevel irriterende at vi ikke scorer da Alexander Ruud Tveter setter ballen kontant i treverket. Ballen var vel både innom stolpen og tverrliggeren. Vi var fem centimeter unna 3-1. Da tror jeg kampen hadde vært avgjort. Til vår fordel. Hans Erik Ødegaard er vel ikke helt fornøyd med poengdeling, men konkluderer med at det gikk i bølger – og at det var et rettferdig resultat. Noe også trenerkollega er enig i. – Jeg er likevel oppgitt over at vi brenner for mange sjanser. Sier Gaute Helstrup – trener for Eliteseriens uavgjort-spesialist nummer en. Fem på rad – og sju totalt.

Kampen åpnet med et mesterverk av en scoring fra William Kurtovic. – Jeg fikk en herlig pasning fra Quint Jansen – så slo jeg en luke på Jostein Gundersen – før jeg klinket den nede i det lengste hjørnet. Det var en fin scoring. William Kurtovic er meget tilfreds med årets første ligamål. SF ledet 1-0 ved pause, men så kom det to raske. Først en skikkelig kanon fra danske Niklas Vesterlund Nielsen – og som tidligere nevnt – et hurtig respons fra Ofkir like etter TIL-utligningen. Om lag 10 minutter før slutt så sørget innbytter Warren Kamanzi for ett poeng til hver – etter at han kontrollert headet inn 2-2 via tverrliggeren. Vi venter fortsatt på vår første hjemmeseier, men som Ofkir slår fast- - Vi har ikke sett det beste fra SF ennå. Bare vent….