Mjelde er vår Fantasy-kaptein

Erik Mjelde har fått ansvaret for å sette opp Sandefjord Fotballs offisielle lag i Eliteserien Fantasy.

Annonse:
Suksess-spillet Fantasy Premier League er klart i ny, norsk drakt. Den norske Eliteserien er den første europeiske ligaen som får nøyaktig det samme spillet som den engelske landeplagen som samler over 4,3 millioner brukere verden over, deriblant 110.000 nordmenn.

God kontroll

Det er derfor helt på sin plass at SF skal ta ut sitt offisielle lag. Mannen som skal gjøre det, er Erik Mjelde.

- Jeg har spilt spillet i mange sesonger og har god kontroll på hva jeg driver med. Jeg vil få god hjelp fra de andre på laget som har spilt en stund, sier Erik Mjelde som tror SF-laget kommer til å plukke bra med poeng.

Spill Eliteserien Fantasy her!

I Eliteserien Fantasy får man utdelt 100 mill. virtuelle kroner å handle spillere for - to keepere og 13 utespillere. Man setter opp en startellever ut fra rundens kamper og har ett frisalg/kjøp hver runde. Utover dette koster et salg/kjøp fire poeng.

- Jokke er et røverkjøp!

- 4,5 millioner kroner for dødballfoten til Jokke kan være et smart valg, sier Mjelde.

Som også anbefaler en annen SF-spiller.

- Håvard Storbæk har også en god dødballfot og vil få en del målpoeng. Han koster kun 5,5 millioner på spillet. Der får du kvalitet for pengene, mener Mjelde.

Dersom du har lyst til å bevise at du er bedre enn Erik Mjelde i Eliteserien Fantasy, må du lage ditt eget lag ved å trykke på lenken over. Velger du Sandefjord Fotball som favorittlag, er du automatisk med i den offisielle Sandefjord-ligaen der også Mjelde er med.

-Supporterne må følge godt med for å slå meg, men de må gjerne prøve, sier han og ler godt.

Annonse fra Eliteserien: