Marcus Melchior har signert for SF

har avtale ut 2026-sesongen...

Marcus Melchior kommer fra spill i OBOS med Skeid – og nå hit til Sandefjord. Oslo-gutten har spilt en sentral rolle i sin gamle klubb – og står totalt oppført med 80 kamper. I årets sesong – som endte med nedrykk – så ble det 27 seriekamper og tre scoringer. Året før ble det 29 kamper i vår nest-øverste divisjon – og i 2021-sesongen 24 kamper i PostNord. – Jeg har vel lenge hatt lyst til å prøve meg et hakk oppover i systemet. Og utover i sesongen så modnet den tanken. Jeg fulgte ekstra godt med på de klubbene som kunne være aktuelle for meg. Og den siste tiden ble det naturlig nok mer og mer Sandefjord. Spillestilen var helt etter min smak – ambisiøs og alt annet enn feig. SF ville styre kampene uansett motstand. Det var fasinerende – og ble til slutt avgjørende – når jeg skulle bestemme meg for ny arbeidsgiver. Marcus Melchior har nettopp fått grønt lys fra vår lege Frode Grøndahl. Og blir SF-spiller ut 2026.

 

Marcus har avsluttet en sesong som endte med nedrykk fra OBOS-ligaen – og han var heller ikke fornøyd meg egen innsats. - Jeg kan ikke sette fingeren på noe konkret – på hvorfor det gikk dårlig for oss i Skeid. Vi fikk en grei start – og hang med rent spillemessig - men vi fikk ikke med oss tilstrekkelig med poeng. Når sommeren kom ble vi smått desperate – og hele kollektivet mistet selvtilliten. Det endte til slutt med degradering. Nå håper jeg å finne roen i nye omgivelser – og har jo registrert at trenerparet Ødegaard og Tegstrøm er dyktige til å utvikle spillere - som ikke kommer fra toppklubber. Jeg trives best sentralt på midten – og mener jeg fungerer best i en slik rolle. Jeg håper selvsagt at også jeg kan blomstre i SF. Forteller Marcus – etter nettopp å ha avsluttet en treningsøkt på tredemølla. Det lover godt…

 

Marcus Melchior fyller 23 år den 9. februar – og har tidligere spilt for Frigg, Sagene og Vålerenga. – Frigg er moderklubben. Jeg kommer jo fra Frogner – og vokste opp like ved Uranienborg Kirke. (For de som er lommekjente i Oslo). Også ble det kun en måned i Sagene – før jeg dro til Vålerenga. Der ble jeg til sammen i seks sesonger. Så ble det Skeid – og nå Sandefjord. Jeg gleder meg veldig – og ser for øyeblikket på bo-muligheter der nede. Enten blir det Tønsberg – eller Sandefjord. Det blir nok for slitsomt å pendle. Nå er det imidlertid oppkjøring og treningsleir i Spania med min nye klubb. Dette ser jeg fram imot. Vi ønsker Marcus Melchior velkommen til SF….

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: