Manchester United Women kommer til Komplett Arena lørdag 3. august

Det er med stor glede vi kan slippe nyheten om at det hardt satsende kvinnelaget til Manchester United kommer til Sandefjord. Lørdag 3. august kl. 17.00 spiller SF Kvinner mot Manchester United Women på Komplett Arena

Red Devils kvinnelag startet opp foran 2018/19 sesongen, og har allerede kapret tittelen i FA Women´s Championship og rykker opp til FA Women´s Super League. Laget ledes av engelske Casey Stoney, som med sine 130 landskamper er en kjent skikkelse i fotballverden.

«Den tidligere Manchester United spilleren Ronny Johnsen har vært en viktig brikke for å få Manchester United Women til Sandefjord og Vestfold. Klubben har sammen med Ronny laget et veldig bra treningsopphold for Red Devils kvinnelag» sier Lasse A. Saga.

De kommer til Sandefjord og Vestfold etter kampen mot VIF damer 31. juli og vil være i Vestfold frem til mandag 5. august. I tillegg til kampen mot SF Kvinner lørdag 3. august kl. 17.00 vil laget gjennomføre flere treninger for å forberede seg godt til sesongen på øverste nivå i England, Women´s Super League.

Manchester_Women_Team

 

Annonse fra Eliteserien: