Lorentzen ordnet uavgjort

Innbytter Håkon Lorentzen sørget for at det ble 1-1 i treningskampen mot Sarpsborg 08 fredag formiddag.

- Det er godt å komme i gang med scoringene. Det hjelper alltid på selvtilliten og det var gøy at vi fikk et godt resultat i dag, mot en god motstander, sa Lorentzen etter kampen.

Annonse:

Spissen erstattet Pèter Kovàcs med tjue minutter igjen å spille. Juniorspillerne Truls Krabbesund og Herman Solberg Nilsen sto bak angrepet som Lorentzen til slutt satt sikkert i mål.

- Det var et hav av rom bak forsvaret til Sarpsborg. Da var det bare for meg å stikke inn der, få en fin pasning og trille ballen ned i hjørnet, beskriver Lorentzen sin første scoring for året. 


Treg start

Sarpsborg 08 kom på 6. plass forrige sesong og tok kommandoen fra start. Hjemmelaget var det beste laget i første omgang og ledet fortjent 1-0 til pause. 

- Vi er ikke med fra start og blir kjørt i første omgang. Vi jobber oss bra inn i andre omgang og det ble en god treningsøkt, sa kaptein Lars Grorud etter kampen.


- Den viktigste lærdommen vi fikk i dag er at vi fikk se hva Eliteserie-nivå og tempo innebærer. Nå ble vi litt overkjørt i første omgang og fikk justert det i pausen. I andre omgang er det vi som har flest og de største sjansene, sa hovedtrener Lars Bohinen etter kampen. 

Gode innhopp

Både Alexander Gabrielsen og Christer Reppesgård Hansen var tilbake i startoppstillingen og spilte sin første treningskamp for året. Ingvar Jónsson var også tilbake mellom stengene etter en sykdomsperiode. 

TILBAKE: Ingvar Jónsson spilte én omgang mot 08.
TILBAKE: Ingvar Jónsson spilte én omgang mot 08.

Bohinen var glad for å se de i aksjon igjen og måten flere av innbytterne i dagens kamp løste oppgaven.

- Det er positivt med de spillerne som kommer inn og gjør gode innhopp. Det er positivt for oss at vi allerede nå fikk erfaring på hva Eliteserie-tempo er, og da vet vi at vi ikke kan starte som vi gjorde denne gangen. 

- Det er en del å gå på begge veier. Det viktigste er og erkjennelsen vi må ha er at vi må løpe for å vinne fotballkamper, sa Bohinen etter kampen. 


Kampfakta

Treningskamp
Sarpsborg 08 – Sandefjord Fotball 1-1 (1-0)
Sarpsborg Stadion

Mål: 1-0 Jonas Lindberg (18'), 1-1 Håkon Lorentzen (84')

SFs lagoppstilling: Ingvar Jónsson (Øystein Øvretveit, 46') - Lars Grorud, Alexander Gabrielsen (Abdoulaye Seck, 62'), Christer Reppesgård Hansen (Kevin Jablinski, 46') - André Sødlund (Elliot Kebbie, 46'), Håvard Storbæk (Fisnik Kastrati, 82'), Enric Vallés, Thomas Kind Bendiksen (Truls Krabbesund, 64'), Erik Mjelde (Herman Solberg Nilsen, 77') - Péter Kovács (Håkon Lorentzen, 71'), Flamur Kastrati

Annonse fra Eliteserien: