Lærerik helg for Guttane fra Komplett-Akademiet...

G15-laget på nyttig utflukt...

 

 

I helgen reiste G15 til Fredrikstad for Elitetiltak og topp referanser mot noen av landets beste fotballspillere i sin årgang. (Her ser vi en del av G15-laget ute på oppdrag - bildet over). Alle guttene spilte minst 50% av minuttene de var tilgjengelig for i løpet av helgen. For oss er det viktig at alle får tilstrekkelig med gode muligheter til å kjenne på hvordan måten vi trener oppleves i kamp og i møte med nye spillere. Trener Anders Abrahamsen oppsummer kampene i helgen:

 

Solid åpning med 5-1 mot Raufoss

Første kampen ble sparket i gang 14:00 mot Raufoss som presset oss raskt og høyt fra første sekund. Dette er noe vi ønsker, men det krever samtidig god presisjon for å kunne spille i rommene det åpner. Etter et tidlig kontringsmål kom vi inn i et godt spor hvor vi gjentatte ganger finner gutter godt plassert mellom motstandere. Denne kampen bølget frem og tilbake, og både Raufoss og vi kunne scoret flere mål her.

 

1-1 mot Bryne

I flomlyset på Fredrikstad stadion møtte vi jærbuene fra vest til kamp 19:00. Bryne scorer i første omgang etter retur på frispark, før vi scorer etter vi bryter en pasning nært deres mål og til slutt finner en medspiller på åpent mål ved bakerste stolpet. Den gode samhandlingen i presset som ledet frem til dette målet var en smakebit på noe av det vi kom til å se på søndagen, og noe gutta har jobbet iherdig med å utvikle gjennom vinteren.

 

Stenger buret med 1-0 mot Åsane

Gutta hadde gjort sine forberedelser godt dagen før og samlet seg i toppetasjen for å kombinere restitusjon og speiding da Åsane og Fredrikstad møttes. Det fikk de god nytte av da vi møtte en sterk og tilpasningsdyktig motstander 12:00 på søndagen. Det var to lag i denne kampen som kontinuerlig tilpasset seg hvordan de skulle klare å utnytte (og ikke minst fremprovosere) rommene de ønsket å true, og dermed samtidig hvordan de skulle hindre det tilsvarende hos motstander. Kampen ble etter hvert avgjort av et frispark det har godt lovord om i garderoben resten av uka. Trenerne takket hverandre etter kampen for en underholdende og lærerik opplevelse for dem selv inkludert.  

 

Avslutter oppholdet med 0-2 mot Fredrikstad.

Siste kamp ventet vertskapet for helgen på motsatt banehalvdel. Mange av guttene på disse to lagene kjenner hverandre etter gjentatte kamper på kretslag de siste årene, og seieren denne gangen gikk til østfoldingene. Her ble det ble det etter hvert synlig at sandefjordingene hadde brukt opp mesteparten av kreftene i de foregående kampene. Bataljen mot Åsane krevde mye av deres forståelse, og det var en hittil ukjent opplevelse for mange at det kunne tære såpass på energilagrene. Vi står til tider godt i denne kampen også, men til slutt ble det en fortjent seier til FFK.

 

Spillertropp

Eirik Ross Raftemo (Teie)

Aleksander Hindøy (Halsen)

Niklas Ljøterud (Flint)

Emil Aksnes (Halsen)

Edin Saric (Sandar)

Ola Reinert Bredvei (SF)

Truls Furuseth (Eik-Tønsberg)

Sebastian Cederborg (Fram Larvik)

Kim Hylen (Sandar)

Hans Marius Berg (SF)

Rokas Paulauskas (SF)

Eirik Njøten (SF)

Vetle Solheim Strand (SF)

Mikkel Sandsgaard (SF)

Nathaniel Gashi (Ørn-Horten)

Dion Peci (Sandar)

Hans Petter Knudsen (SF)

Felix Wedum (SF)

Joris Petravicius (SF)

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: