Kvartfinale i NM mot Stabæk

G-16 tar i bruk Jotun Arena søndag

Dagen etter Strømsgodset-kampen inviterer G-16 laget til trener Henrik Gustavsen (bildet over) til nok et fotballshow på Jotun Arena. Klokken 18.00 tar våre lovende talenter imot forhåndsfavorittene fra Stabæk. - Og det blir en fantastisk ramme rundt denne viktige kampen. De lagene som allerede er klare for semifinalene i NM - er jo Viking, Brann og Rosenborg. Skulle vi havne i den bunken der som nummer fire - så er det jo kremen av norske toppklubber som er samlet. Vi går selvsagt for seier - men det gjelder å senke skuldrene og ikke la seg prege av nye og uvante omgivelser. Vi er jo vant til å spille hjemmekampene våre på "Gamla". Nå gjelder det å ta på seg arbeidshanskene - og ha riktig fokus. Vi gleder oss allerede. Henrik Gustavsen ser fram imot en skikkelig cupthriller..

Stabæk er kjent for å ha - kanskje det aller beste akademiet her til lands - og de er trolig den største favoritten til å ta hjem NM-gullet. På forhånd. - De henter sine talenter i svært så ung alder - og det finnes flere landslagsspillere i den troppen vi skal møte på søndag. De driver god talentutvikling der borte på Nadderud. Selv har vi en fin miks av 2007 og 2008-gutter. De fleste som spiller på G17-laget til daglig er jo 16-åringer. Plusser vi på med noen fra G15 - så kompoenerer vi trolig et slagkraftig mannskap. Håper det er godt nok til å gi gjestene fra Bærum en real fight. Henrik tror på revansje fra fjorårets overkjørsel.

Våre gutter har ikke møtt Stabæk denne sesongen - men fikk så hatten passet i en kamp tidlig forrige sesong. - Der ble det brutalt - jeg vil ikke huske resultatet en gang. Det ble mange baklengs den gangen. MEN vi er blitt så mye bedre siden vi gikk på det nederlaget. I NM er det ikke lov med hospitanter - så her er det et rent SF-lag som løper utpå naturgresset på vår "nydøpte" hjemmebane. Vi håper å få Bendik Berntsen klar til kamp - han er litt usikker med tanke på skade. Ellers så stiller vi med et jevnt og godt kollektiv med Emil Skuland, Jakob Swift og Lamin Njie i spissen. Det kan bli en fin helg for Sandefjord Fotball. Avslutter Henrik Gustavsen.

Annonse fra Eliteserien: