Kampen for tilværelsen - 9.august

Sandefjord Fotball møter Strømsgodset på Jotun Arena

Den 9. august skal vi fylle Jotun Arena! Vi håper at byen og næringslivet igjen vil mobilisere og bidra til at vi også i 2025 har et Eliteserielag i Sandefjord. Det er kostbart å drifte en toppklubb, og det krever mye å legge til rette for at våre spillere kan konkurrere på det høyeste nivået i Norge.

Basert på suksessen fra "krone-kampen" mot Brann i 2023, hvor vi beholdt plassen for fjerde år på rad takket være inntektene fra kampen, håper vi på en ønskereprise i år. Vi appellerer til alle byens innbyggere – enten du representerer deg selv eller en bedrift – om å støtte SF i kampen for tilværelsen. Vi lover å forvalte midlene på en ansvarlig måte.

Hvordan kan du bidra?

Det er flere måter å bidra på, men den vanligste er å bestemme seg for et beløp som ganges med antall tilskuere på kampen. Det er også mulig å bestemme seg for et fast beløp uavhengig av antall tilskuere.

Det er umulig å drive en Eliteserieklubb uten hele byens støtte, og vi føler oss heldige som har Sandefjords støtte. La oss fylle Jotun Arena og sikre SFs fremtid i Eliteserien!

KLIKK HER OG GI DITT BIDRAG

 

Ta kontakt ved spørsmål

For mer info - Ta kontakt

Sammen for Sandefjord! 

La oss fylle Jotun Arena! Foto: Fredrik Varfjell / NTB
La oss fylle Jotun Arena! Foto: Fredrik Varfjell / NTB

 

Annonse fra Eliteserien: