Jørgen Fjeldskår på utlån til Fram LarviK

Vår unge høyreback Jørgen Fjeldskår skal på utlån til naboen Fram Larvik. Avtalen gjelder fram til 1. August. – Dette handler om at Jørgen skal få spilletid – både han og SF ønsker at han skal få kamptrening – og på det nåværende tidspunkt så kan det nyopprykkede laget fra Larvik være et godt alternativ akkurat nå. Jørgen har jo kommet tilbake etter et langt skadeavbrekk – og trenger førstelagsspill. Derfor tror vi dette er en bra løsning for alle parter. Både for Fram, Jørgen og SF. Daglig leder Espen Bugge Pettersen har travle dager nå før alvoret braker løs borte mot Ham/Kam den 10. April.

Jørgen husker med gru tilbake til juli 2021. – Dette skjedde på trening. Jeg skal blokkere et skudd. Ballen treffer meg ytterst på foten – og det blir en rotasjon i ankelen. Der og da ryker det et par leddbånd. Det blir operasjon for å sy dem sammen igjen. MEN det skulle bli komplikasjoner. Og det tar ekstra lang tid å komme tilbake igjen. Det går hele 15-16 måneder før jeg spiller kamp igjen. Mine to første fulle kamper er jo de to opprykksfinalene mot Råde. Det ble en herlig opplevelse sammen med SF2-gjengen med trenerne Samir Saric og Geir Ludvig Fevang i spissen. Spesielt i den siste kampen løp vi sokka av oss alle mann. Jørgen tenker tilbake på en regntung høstkveld i Østfold. Og spesielt bussturen hjem. Den går nok aldri i glemmeboka…

Jørgen kommer fra Nanset – og startet karrieren der allerede som 5-åring. – Jeg ble der helt til jeg kom til Sandefjord Fotball mot slutten av 2016. Da var jeg G16-spiller. Og siden har jeg vært her – og det har vært mange lærerike år her i klubbens akademi. Og ikke minst gode trenere. Jeg har vært meget fornøyd med min egen utvikling. Så kom skaden. Nå gjelder det å komme i kampform igjen. Derfor kan Fram være en god løsning. Planene er klare. Få spilletid og erfaring her i PostNord-ligaen. Også komme tilbake sterkere og bedre enn noen gang. Ambisjonene er akkurat som tidligere. Skyhøye. Jørgen Fjeldskår kjenner ingen ting til ankelskaden lenger og er klar for et låneopphold i nærheten av barndomshjemmet.

Og den 12. Mai 2021 husker også Jørgen Fjeldskår med stor glede. – Jeg ble gitt stor tillit av A-lagstrenerne Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegstrøm. Jeg skrev under min første proffkontrakt – og det var et stolt øyeblikk. Det som ikke var planlagt – var skaden som holdt meg utenfor banen og inne på gymmen i over et år. Det ble mange timer med styrke og mange timer på ergometersykkelen. Nå er det spill i Fram til sommeren. Også vil jeg tilbake igjen på det aller øverste nivået igjen. Avslutter Jørgen Fjeldskår. Han fikk to innhopp i Eliteserien i 2021. Før ankelskaden.  

Annonse fra Eliteserien: