Jesper Taaje så ut til å bli matchvinner…

- Utligningen på overtid skal ikke skje….

(Sandefjord Fotball-Strømsgodset 2-2)

Da vår midtstopper Jesper Taaje løp seg fri og headet inn 2-1 med et snaut kvarter igjen å spille – så trodde alle at han skulle bli matchvinner. MEN på overtid så kom Herman Stengel seg fri på kanten – og satte inn utligningsmålet behersket i det lengste hjørnet for Hugo Keto. – Det er jævlig surt. Dette skal jo ikke skje. Det er altfor dårlig. Taaje er meget oppgitt og irritert over at vi avgir poeng helt mot slutten.

For det tok ikke av før i den andre halvdelen. I første omgang var gjestene nærmest – og allerede etter to minutter så dundret Tobias Gulliksen ballen i stolpen bak Keto i SF-buret. Og gutta fra Drammen spilte seg til flere muligheter, men en kombinasjon av dårlig effektivitet fra Godset-angriperne – og oppofrende forsvarsspill fra gutta i blått – gjorde sitt til at det var målløst ved pause. – Vi er heldige som ikke ligger under. Vår kaptein Mats Haakenstad summerer opp etter de første 45.

Så ble det igjen en underholdende andre halvdel på Release Arena. Først feide Johan Hove inn et hardt innlegg fra Thomas Grøgaard 15 minutter ut i omgangen – og der og da så det stygt ut. MEN vi har heldigvis skarpe angrepsspillere. Noen minutter seinere så satte Mohamed Ofkir fart fra midtstreken – ladet og skjøt fra 25 meter – returen fra SIF-målvakt Viljar Myhra satte Alexander Ruud Tveter kontant i mål på hel volley. Vakkert. Også var det Jesper sin tur – da han sendte hele stadion til himmels. MEN 2-2 ser ut til å være et «standard-resultat» for «Guttane». Og dermed ett poeng til hver…

Sandefjords Jesper Taaje jubler med lagkamerater etter 2-1 målet under eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Strømsgodset på Release Arena.Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Og forståelig nok var SF-trener ingen fornøyd mann etter overtidsmålet til Strømsgodset. – Veldig bittert. Vi leder 2-1 og tiden er nesten ute. Så slipper vi inn et enkelt mål. At vi tar så store sjanser helt mot slutten er rett og slett for dårlig. Nå må vi svelge dette – og fortsette utviklingen. Vi må bli bedre – og ikke slippe inn så enkle baklengsmål. Hans Erik Ødegaard konkluderer etter et nytt uavgjort-resultat på hjemmebane. Hans kollega Håkon Wibe-Lund hos motstanderen er langt mer tilfreds. – Når det ble som det ble – så er vi ok fornøyd med ett poeng. Vi viser god kampmoral – selv om vi muligens burde avgjort det hele i første omgang. MEN jeg forstår jo at SF er skuffet når de var så nærme….