Jeppe Kjær på lån ut året

Stortalentet kommer fra Bodø/Glimt….

 

19-åringen fra Horsens er klar på at han ønsker å bli husket her i Sandefjord – når han igjen setter kursen nordover for å spille fast på Glimt. Hvis alt går etter planen. Han har kontrakt med dem fram til 31. Juni 2027 – og det er tydelig at Kjetil Knutsen og hans menn har store framtidsplaner for dansken. – Jeg vet ikke så mye om SF. Vet at de har et lite budsjett – og til tross for det spiller i Eliteserien for fjerde året på rad. Jeg liker godt at de spiller seg ut bakfra, presser høyt og står for en offensiv fotball. Det skal passe meg bra. Jeg har vel min favorittrolle som indreløper – MEN kan også spille ute på kanten. Jeg er vel en kreativ og teknisk spiller – som også har hurtighet. Legg til at jeg skyter godt og har et godt blikk. Jeppe Kjær gjør et sympatisk førsteinntrykk – selv om han ikke legger skjul på sine ferdigheter. Vi oppfatter han som en meget ydmyk og åpen ung mann – som har skyhøye ambisjoner.

 

Og Jeppe er vel karakterisert som en av Danmarks mest lovende. Noensinne. Og det sier vel ikke så rent lite. Han ble tidens yngste spiller i Dansk Superliga – og fikk sin debut mot Randers som 16-åring. Allerede som 14-åring var han to ganger på prøvespill i Southampton – og gjorde tydeligvis et supert inntrykk. Da han fylte 15 så skrev han en tre-års kontrakt med Horsens – MEN like etterpå kom det to konkrete henvendelser fra Juventus og Southampton. Begge sto klar til å signere unge Kjær. Horsens lot han ikke dra – MEN de slapp han til Ajax sensommeren 2020. Han signerte for tre år den 7. September det året. Det ryktes at salgssummen var på rundt to millioner Euro. MEN oppholdet i Amsterdam ble ikke som forventet.

 

Unge Kjær havnet midt i den verste Covid-perioden – og det ble en ensom og isolert tilværelse. – Jeg var i Ajax i om lag to og et halvt år – og på slutten ble det lite spilletid og det funket ikke helt for meg. Da Bodø/Glimt kom med et interessant tilbud – så valgte jeg å dra nordover. Hadde jo registrert deres suksess ute i Europa – og planene deres var veldig spennende. Jeg har vært på banen for Glimt i tre kamper så langt denne sesongen. I Eliteserien. – MEN ønsker meg selvsagt en fast plass – slik at jeg kan fortsette min utvikling videre. Det er jo ingen hemmelighet at jeg har store forventninger med min fotballkarriere. Jeppe er klar for trening med SF – og støter på en gammel lagkamerat umiddelbart. Gilbert Koomson og Jeppe er gamle venner fra tiden i Bodø. Nå er det høstsesongen her i Sandefjord som står for døren. For Gilbert og for nykommer Jeppe Kjær….

Annonse fra Eliteserien: