- Jeg skal avslutte med seier....

Sander er for alltid SF-gutt....

Sander Moen Foss spiller sin siste kamp for sitt kjære SF. Hvis alt går etter planen. Og det gjør det i følge han selv. Vår strålende midtstopper gjennom snart åtte år i klubben - er bombesikker på at vi denne sesongen unngår kvalik. Eller direkte nedrykk. - Jeg skal avslutte med stil. SF vil alltid være klubben i mitt hjerte. Husk jeg kom hit i februar 2016. Det er en stund siden. Nå er alt rettet inn mot den siste serierunden mot Lillestrøm. Jeg vil for all del ikke ha noe nedrykk på min CV. Jeg skal som vanlig gi alt for at byens innbyggere også neste år kan se Eliteserie på Jotun Arena. Sander er malmklar - og neste sesong spiller han ikke mot LSK. Da bytter han blått med gult.

For nå er vår "kriger" klar til å sette et skikkelig punktum for sin karriere her i klubben. - Hele familien er på plass - og en ting som er sikkert - er at moderen kommer til å felle noen tårer. Personlig er jeg ikke kjent for å gråte altfor mye - men nå er jeg ikke helt sikker. Det blir vemodig og rart. Kanskje blir det veldig følelsesmessig også for meg. Du vet aldri. Nå er det full gass - og alt søkelys inn mot tre poeng. Min ambisjon for søndagen er satt. Jeg vil vinne - og så skal det bli en helt herlig avslutningsfest med gutta. Det hadde vært maks med en øl allerede i garderoben. Ingen bør tvile på innstillingen til Sander. Han fyller forøvrig 25 på nyttårsaften. Og har mange gode år framfor seg. I korte bukser...

MEN det så stygt ut allerede i den andre serierunden i fjor. - Jeg var i en liten duell med Bodø/Glimts Runar Espejord - og lå plutselig på bakken. Det var den 10. April. Glimt-spilleren var helt uskyldig. Det var kun uflaks det var snakk om. Korsbånd i høyre kne avvrevet og menisken også ødelagt. Det ble ett år og en uke ute. Jeg kom innpå i den andre seriekampen mot Tromsø. I den første dette året ble jeg sittende på benken hele veien. Det var borte mot Ham/Kam. Etter det har jeg ikke sett meg tilbake. Og jeg har vært på banen i samtlige kamper etter andre serierunde. Jeg håper å kunne bidra også på søndag. Sander Moen Foss flytter inn i ny leilighet på Lillestrøm rundt nyttår. Og har kontrakt ut 2026 med sin nye arbeidsgiver.

Vi vet at alle de som trosser vinterkulda - og kommer for å støtte laget i den avgjørende finalerunden - vil hylle Sander i hans avskjedsforestilling. Vi tror og håper at vi slipper flere betydningsfulle matcher i 2023. - Så rart den enn kan høres - så tror jeg at den leie skaden min - har gjort meg til en mer komplett spiller. Det var tøffere enn jeg trodde å trene meg opp igjen. Måtte jo starte helt på nytt. Beinhardt fysisk - og ikke minst - psykisk. Jeg har selvsagt store ambisjoner med fotballen. Først en god sesong eller to med LSK - så hadde det vært helt topp med et lite eventyr utenfor landets grenser. Det drømmer vel alle Eliteseriespillere om. MEN først skal jeg sette et verdig punktum med mitt kjære SF. Det kan du banne på. Avslutter Sander Moen Foss. Vi takker for innsatsen. Så langt. Og vi tviler ikke på at han mener alvor.

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: