Informasjon rundt 1.runde i NM

Sandefjord Fotball møter Pors i 1.runde i NM Søndag ettermiddag. Kampen spilles på Pors Stadion kl 18:00

"Veien til Ullevaal" er en godt brukt setning, og nå starter kampen om avansement igjen. Det er vinn-eller-forsvinn, og første steg ut er Pors på bortebane. NM-ballen ruller igjen!

Årets utgave blir spesiell. Det var et stort mål å få breddefotballen i gang, og nå står vi der. Et godt steg nærmere gjenåpning av samfunnet, noe fotball-Norge et glade for. Toppsatsingen trenger breddefotballen. Seriespillet for de øvrige divisjonene starter i august-måned, og en stor generasjon med fotballspillere får endelig spille fotballkamper igjen. 

- Det planlegges med et fullverdig NM der tre runder spilles i 2021 og de resterende fire rundene på våren 2022. Målet er at bredden skal være i gang i siste halvdel av juli slik at en får gjennomført et NM med de innledende folkefestene, sier Nils Fisketjønn, leder for NFFs konkurranseavdeling.

Pors har dermed kun noen treningskamper i beina før første tellende kamp for sesongen. Et lag med masse energi, som endelig får lov til å sparke ball igjen etter 1,5 år. 

Veien til Ullevaal - Første stopp: Pors Fotball

Vi har møtt Pors i cupen én gang tidligere. Året var 2012, der vi vinner kampen 2-0 etter scoring av Eirik André Lamøy og Jo Sondre Aas.

Pors ønsker publikum velkommen, og billetter kan kjøpes her.
Kampstart kl 18:00
Pors Stadion KG

Se stadionoversikt under:

 

Annonse fra Eliteserien: