Marcus Melchior

Ikke snakk om ferie for Melchior...

Jeg blir i byen og trener for fullt...

Marcus Melchior har vært lenge nok borte fra fotballen. Han vil selvsagt raskt tilbake – og har sommerplanen klar. For det er et opphold i seriespillet mellom den 2. Juni og helt fram til den 27. SF spiller mot KFUM i Oslo på den datoen – også blir det en pause helt fram til vi skal møte Ham/Kam hjemme den 27. Juni. (På bildet over ser vi Marcus på innbytterbenken – han vil så snart som mulig ut på banen igjen – foto Fredrik Sperre). – Jeg har planer om å bli her i Sandefjord. Har ambisjoner om å være kampklar og disponibel for A-laget etter denne pausen. Jeg spilte jo sist i treningskamp mot Moss den 3. Februar – også skjønte jeg jo at det var noe galt nede i ankelen. Jeg hadde fått en smell på trening i forkant – men smertene var jo til å leve med. Også var jeg kommet til en ny klubb – og ønsket å bevise at jeg holdt mål. Det ble ganske så kjapt i etterkant – konstatert fem avrevne leddbånd og et lite brudd. Det ble operasjon – en vellykket sådan – og en estimert rekonvalesensperiode på et halvt år. Den ble ganske raskt nedjustert til fire/fem måneder. Legen sa for øvrig at det hele hang i en «binders» – så det sto ikke så bra til der nede. Marcus Melchior er tilbake i gruppa – og gleder seg til sitt comeback.

 

For det så veldig bra ut i oppkjøringen – og mot Moss i sin siste SF-opptreden – så var han både synlig og initiativrik på vår midtbane. Det høres jo smått utrolig ut med den skaden. – Jeg må si at det hele går etter tidsskjema for øyeblikket – og jeg har jo allerede snørt på meg fotballskoene og testet litt med ballen i beina. Men det er jo opplagt at etter så lang tid ute av spill – så blir man litt reservert. Derfor trener jeg meg rolig opp – både fysisk og mentalt. Jeg ønsker å komme tilbake i den samme forfatningen jeg var i som mot Moss. Det gjelder å ikke pushe for mye, selv om jeg er aldri så gira på å komme meg så raskt som mulig inn i blå drakt igjen. Selv om det er litt uvant med kjappe vendinger og sånne fotballrelaterte øvelser – så er det herlig bare å få være med på oppvarmingen. Sammen med laget. Da føler det ut som om jeg er back inn business igjen. 23-åringen fra Oslo har planer om en sommer her i byen. Med sol og trening.

 

Etter tre fulle sesonger med Skeid – to i OBOS-ligaen og en i PostNord (2. Divisjon) – så ble han fristet av SF og deres måte å spille fotball på. – Jeg følte der og da at det var på tide med et knepp opp nivåmessig. Og at Sandefjord var den riktige klubben. Og jeg merket fort at det var en stor forskjell på Skeid og Nordre Åsen – kontra Jotun Arena og SF. Jeg merket tidlig at her kunne jeg passe godt inn – og at mine ferdigheter som spiller ville komme til sin rett. Og det tror jeg fortsatt, men nå er det hardt arbeid som gjenstår. Jeg ønsker å spille meg tilbake i kampform gjennom noen opptredener på SF2. For det er ikke til å legge skjul på – at det klør i beina. Likevel gjelder det ikke å forivre seg, men rådføre seg med vårt medisinske apparat og være tålmodig. Jeg hører selvsagt på fagfolkene rundt meg – og forserer ingen ting. Marcus – med 80 obligatoriske kamper for Skeid – er på vei tilbake. Han ser selvsagt fram imot å debutere i Eliteserien…

 

 

Annonse fra Eliteserien: