Ian Smeulers forlater SF

Flytter hjem til Rotterdam

Ian Smeulers flytter hjem til Rotterdam - og har skrevet kontrakt med SBV Excelsior i Nederlandsk Eredivisie. 23 år gamle Smeulers går til en klubb som sist lørdag spilte uavgjort mot Ajax - og som etter to kamper i toppdivisjonen ligger på en sterk sjetteplass på tabellen. - Jeg har bare gode minner her fra Sandefjord - og har fått venner for livet her i byen. Og i klubben. Det har vært to meget begivenhetsrike år her - MEN nå er det familiære forhold på hjemmebane - som gjør at det er fornuftig å flytte hjem. Dette forteller den sympatiske venstrebacken - som selvsagt vil bli savnet i SF-miljøet.

Ian kom hit den 31. August 2021 - og står oppført med 58 kamper for vårt A-lag - 51 av disse er Eliteseriekamper. I år har han vært på banen i 11 kamper i toppdivisjonen - MEN mot Tromsø sist sonet han karantene. - Vi er enige om at våre veier skilles for denne gang - og at vi har full forståelse for at han velger SBV Excelsior og retur til hjemlandet. Han har vært en viktig brikke for oss - og har bidratt med fart, duellkraft og et presist venstrebein. Også er han en meget hyggelig fyr. Daglig leder Espen Bugge Pettersen har bare lovord å komme med når det gjelder Ian Smeulers.

Han kom fra Feyenoord U21 da han skrev på for oss - og har i tillegg vært på utlån til Dordrecht og Willem II. Han har en rekke aldersbestemte landskamper for Nederland - og de fleste vet jo at der er nivået høyt. Ian hadde kontrakt med SF ut året - MEN omstendighetene gjorde at partene ble enige om å avslutte et snaut halvår før utløpstiden. - Jeg har utviklet meg som spiller her i SF - under meget dyktige trenere. Og jeg må si at norsk Eliteserie har overrasket meg positivt - og at det finnes en rekke dyktige spillere i norsk fotball. MEN nå tar jeg turen hjem. Avslutter Ian Smeulers. Vi ønsker lykke til i SBV Excelsior.....

Annonse fra Eliteserien: