Husk fotballmagasinet før hver hjemmekamp!

Før hver hjemmekamp sender vi dere fotballmagasinet "Sammen for Sandefjord", hvor vi tar opp alt som har skjedd gjennom uka.

Før årets sesong besluttet SFTV, og gjenskape gammel morro. Fotballmagasinet er tilbake, men denne gang i nytt format. Tore Holden er selvfølgelig med som programleder, med seg på sidelinja får vi både Tom Erik Andersen og Simen Hem. Fotballmagasinet "Sammen for Sandefjord", sendes før hver hjemmekamp direkte på våre Facebook-sider fra kl 17:00!

Gjennom uka lager SFTV en rekke intervjuer, fanger opp flere reaksjoner og vi oppsummerer rett og slett hele uka samtidig som vi ser inn mot neste motstander. Hvordan gikk det med vår motstander sist runde, og hvilke posisjoner skal vi være oppmerksomme på. Svarene får du LIVE fra kl 17:00 før hver hjemmekamp!

Tom Erik Andersen står frem som vår fantastiske produsent, Tore Holden med som programleder og Simen Hem som alt-mulig-mann på sidelinja. Her skal vi levere innhold du som seer er opptatt av, og innhold som du ikke viste om. 

Vi tar gjerne imot "feedback", dersom det er ting vi kan forbedre eller som dere mener er bra. Send oss gjerne din mening på mail til oss!


Annonse fra Eliteserien: