Harmeet i to nye år: – Gleder meg til å fortsette her

Harmeet Singh (30) fortsetter i Sandefjord Fotball. Mandag skrev den tidligere A-landslagsspilleren under en ny toårskontrakt med klubben.

– Jeg hadde flere tilbud og muligheter, men velger å bli her i Sandefjord fordi jeg har tro på prosjektet og føler meg veldig ønsket her, sier Harmeet Singh.

Den offensive midtbanespilleren med sju A-landskamper for Norge kom til Sandefjord på korttidskontrakt i fjor sommer. Prestasjonene hans i den blå trøya vekket interesse fra flere klubber i inn- og utland.

Trives godt her

– Det mest aktuelle alternativet var å dra utenlands igjen, forteller Singh, med fortid i både Feyenoord, FC Midtjylland og HJK Helsinki.

– Men interessen min kjølnet da jeg så at klubben jeg pratet med hadde 11 korona-smittede.

Med bolig og familie i Oslo vurderte han at Sandefjord var det beste valget videre.

– Timingen var god. Personlig trives jeg godt her. Det har gått bra med fotballen siden jeg kom hit, og jeg har hatt gode samtaler med Hans Erik Ødegaard, forklarer Harmeet.

Han gleder seg til å jobbe tett med det nye trenerteamet. Og fortsette med fotball på gress.

Liker seg på gress

– Jeg har ikke noe imot kunstgress, men trives best på gressbaner. Det har jeg alltid gjort, så det hadde også betydning for avgjørelsen om å fortsette her, poengterer han.

At Sandefjord-oppholdet forlenges med minst to år, gir mer ro i hverdagen. Og avstanden til Oslo er ikke lengre enn at fotball og familieliv lar seg kombinere.

Sønnen på 11 måneder skal også få se Sandefjord framover.

– Jeg vil fortsatt være to dager i Oslo og fire dager her, det har fungert fint. Det blir også bra å få et noe lengre perspektiv på livet her, og jeg gleder meg til å ta med sønnen min på treninger når han blir stor nok til det.

– Sandefjord var rett og slett det som passet best nå, sier Harmeet Singh.

Veldig viktig signering

Daglig leder Espen Bugge Pettersen er naturligvis glad for at klubben har sikret seg Singh videre.

– En veldig viktig signering for oss. Harmeet er en klassespiller. Samtidig er han en rollemodell for de yngre spillerne våre, en leder på og utenfor banen, sier Espen Bugge Pettersen.

Toårskontrakten var et gjensidig ønske fra klubb og spiller.

– Harmeet viste i fjor høst hva han kan bidra med, og en kontrakt på to år gir større forutsigbarhet for begge parter. Vi er veldig fornøyd med å få landet dette, understreker den daglige lederen.

Han utelukker ikke at det kommer flere signeringer utenfra de nærmeste dagene og ukene.

– Vi jobber med forsterkninger offensivt. I tillegg har vi et par langtidsskader i andre posisjoner som gjør at det kan være aktuelt å hente flere. Det er i hvert fall noe vi må vurdere, sier Espen Bugge Pettersen.

Annonse fra Eliteserien: