Halsen-trener Iversen foran cupoppgjøret mot SF

- Litt merkelig at jeg er ansatt i begge klubbene….

Roger Iversen er trener for 3. Divisjonslaget Halsen – samtidig er han ansatt på åttende året som trener for «Gatelaget» her i Sandefjord Fotball. Han er også en naturlig del av miljøet oppe på Release Arena – og er født, oppvokst og har en lang spillerkarriere her i byen. – Litt merkelig at mine klubber skal møtes i 1. Runde – MEN når det er sagt – så skal vi jo forsøke alt vi kan mot gutta fra Eliteserien. En utrolig motivasjon for mine folk – og i seriespillet hittil så har vi jo vist gode takter. Halsen-trener Iversen er realistisk optimist foran onsdagens oppgjør.

Og Roger har god cuperfaring som trener. – I 2019 var jeg trener for Fram Larvik – som kom helt til kvartfinalen. Der ble det riktignok tap mot Ranheim borte, men vi fikk bevist at vi kunne slå ut de mer etablerte lagene på veien dit. Jeg sier ikke at dette trolig gjentar seg i år, men en sjanse finnes det selvsagt. Vi vinner kanskje en av hundre matcher mot SF. Vi får håpe akkurat den kampen er den om et par dager. Roger Iversen har fått en fin seriestart med sitt Halsen – og har allerede noen fine skalper i beltet.

Foran sesongen var Halsen tippet på nedrykk, men etter fire omganger har det bare blitt et tap så langt. – Vi har kun spilt 45 minutter med elendig fotball i den viktige delen av sesongen. I treningskampene var vi stort sett dårlige. Vi klarte derimot uavgjort mot FFK 2 i premieren – og de hadde ni spillere som er tilknyttet A-stallen i OBOS. Så har vi slått både Mandalskameratene og Urædd – mens vi fikk skikkelig stryk mot Vindbjart. Ellers har det vært bra – og jeg skal selvsagt fortelle mine spillere at dette bare er en bonus for oss. Vi har ingen ting å tape – og skal gi jernet. Iversen gleder seg til kampen mot «overmakten».

I cupkvalifiseringsrundene har Stathelle og Svelvik sett seg slått av Halsen. - Topplagene har jo sklidd på bananskall tidligere. Også Sandefjord. Og selv om SF sikkert vil spare noen av spillerne som har hatt det mest travelt så langt – så skal de likevel ta oss ganske greit. MEN det er bare mennesker av kjøtt og blod. På begge lag. Vi går «all in». Tenk at for oss kan det bli et eventyr – for motstanderne kan det bli skandale. Vi har alt å vinne. Gøy blir det uansett. Roger Iversen gleder seg til storkamp på Bergeskogen – og ønsker SF-supporterne velkommen slik at det blir skikkelig cupstemning.

Og til SF-supporterne som ønsker å bruke onsdagskvelden til noe fornuftig – så setter Halsen av et felt til bortelagets tilhengere. Billetter kan kjøpes for 100 kroner ved inngangen. Og det ventes opp mot 200 tilreisende. Og det er ikke lange biten for 90 minutters underholdning….

Annonse fra Eliteserien: