Guttane er klare for Bergen

Søndag kl 20:30 møter vi Brann til storoppgjør på Brann Stadion!

Søndag kveld er det Brann og Sandefjord som avslutter helgens 7.serierunde i Eliteserien. Kampen starter kl 20:30, og er det er bare å sette seg ned foran TV-skjermen og følge med, for her kan alt skje! Guttane setter seg på flyet søndag morgen fra Sandefjord Lufthavn Torp, og får en god oppladning til kamp.
 

Bergen 20180923.Sandefjords trener Marti Cifuentes før Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Sandefjord på Brann Stadion. 1-1. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Bergen 20180923.Sandefjords trener Marti Cifuentes før Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Sandefjord på Brann Stadion. 1-1. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sist vi var på Brann Stadion, endte det 1-1 etter scoring av Håvard Storbæk i det 80.minutt. Kun 6 minutter senere utligner Steffen Lie Skålevik, som gjør at det blir 1 poeng med hjem. Nå er det nye muligheter! Brann gikk på en storsmell mot Bodø/Glimt sist runde, men inntar i dag en 4.plass på tabellen med 10 poeng. Vi derimot ligger nede på en 13.plass 6 poeng bak de røde fra Bergen. 

Vi har tatt en prat med tidligere brann-spillere, nå SF-spillere Lars Grorud og Vidar Ari Jonsson:


 

Marti Cifuentes ser alltid frem til storkamper, og gleder seg til oppgjøret i Bergen. Dette blir en tøff nøtt for spanjolen, men har stor tro på at vi har kvalitetene til å kunne slå Brann. Flere spillere er også tilbake fra skadeopphold, og kan bli å se i 18-manns troppen.


Kampen ser du direkte på Eurosport Norge fra kl 20:30, ellers så tar du turen ned til James Clark eller Kurbadhagen for godt samvær sammen med andre SF-supportere. 

Annonse fra Eliteserien: