Granlund forlenger: - Skal komme sterkere tilbake

Jesper Granlund har skrevet under en ny kontrakt som gjør han til SF-spiller ut sesongen 2022.

Jesper Granlund (21) har forlenget sin avtale med ytterligere 1 år, og blir å se i Sandefjord ut sesongen 2022. Jesper signerte sin første proffkontrakt med klubben høsten 2018, etter en lengre og god periode i utviklingsavdelingen. 

Jesper er vokst opp på Vesterøya og har Sandar IL som sin moderklubb. Sisteskansen legger ikke skjul på at han stortrives i Sandefjord, og er glad for at klubben forlenger kontrakten med 1 år. 

- Jeg trives veldig godt her i Sandefjord, og ser frem til å bli enda bedre og etablere meg som fotballspiller. Jeg hadde store ambisjoner om å kjempe om en plass i år, men det ble satt en liten stopper for det hele nå ettersom jeg måtte operere for en meniskskade. Dermed ryker de første månedene nå. Men jeg er klare for å trene meg tilbake i form, og komme sterkere tilbake. 

Jesper har tidligere hatt problemer med noen små skader, og tok etter fjorårets sesong en grundigere undersøkelse. Det endte med operasjon, og Jesper har nå krykkene som sin beste venn. 

21-åringen har helt klart ambisjoner om å spille på et høyt nivå, og ta sjansen når han får den. Målet er å bli førstevalget foran nettmaskene. 

- Nå er først om fremst målet å komme 100% tilbake, og trene fotball for fullt. Jeg må smøre meg med tålmodighet, men jeg satser på å krige meg tilbake slik at jeg får noen minutter på fotballbanen i løpet av året.  

Jesper Granlund

  • Født: 23.august 1999

  • Tidligere klubber: Sandar IL

  • Draktnummer: 99

 

 

Annonse fra Eliteserien: