IMG_3205

Gatelaget på nye eventyr

Bergen og stor turnering venter

Brann i samarbeid med Fotballstiftelsen arrangerer en landsomfattende cupturnering i dag og i morgen. SF stiller selvsagt - og er ett av 29 lag som skal delta. Også Iselin Lulu Rose Halvorsen (nederst på bildet til høyre) - er med. Hun har etter hvert blitt et fast innslag på vårt Gatelag - og takker både ledere og medspillere for at hverdagen hennes har blitt så verdifull. - Det gir livet mitt stabilitet - og støtten er alltid der. På vonde dager. Og på gode dager. Uten Gatelaget hadde alt vært vanskeligere. Iselin har alt på stell - og gleder seg selvsagt til Vestlands-toktet med sine kompiser.

Gatelaget til reiselederne og trenerne - Roger Iversen og Petter Olsen - er ready for take-off. Flyet går fra Torp klokken 12.00 - og første kamp er på Bybanen i Bergen sentrum klokken 14.00. Den går mot FFK. Så blir det nye kamper mot Odd og Moss seinere i dag - før det blir bankett. - Jeg har spilt på Gatelaget her i over ett år nå. Det er jo en kjent sak at alle spillerne har en bakgrunn med rus. Jeg er intet unntak. Selvsagt. MEN når du skal møte på trening tre dager i uka - og spise frokost sammen - så må du komme frisk og opplagt. Dette er et avgjørende holdepunkt i livet for alle spillerne. Også for meg. Iselin stråler før avreise til Bergen.

Og det er ikke alltid fotballen og kampene som er i fokus - samholdet, fellesskapet og støtten de gir hverandre er nok langt viktigere. - Jeg har alltid jobbet - selv når det har vært rus med i bildet. Der har jeg vært sterk. Jeg har mitt eget firma - og kjører budbil. Det slutter jeg nok ikke med. Jeg liker meg bak rattet. Frihet og struktur. Det behøves. Også har jeg alltid drømt om et A4-liv - med hus, jobb og familie. Alt er innfridd. Og det vil jeg ikke miste. Derfor så betyr Gatelaget enormt. Nå gleder jeg meg til cup og samvær med mine kanskje aller beste venner. Iselin og resten av gjengen er kampklare. 

Annonse fra Eliteserien: