Gatelaget med førjulsgave: - Fantastiske mennesker

Bruktbutikken i Peder Bogens gate deler ut overskuddet til gode formål. Nå har Gatelaget fått en førjulsgave av Anita (57) og John (61).

Sandefjords Blad skrev en sak om bruktbutikken til Anita Wilhelmsen (57) og John Skarde (61) tidligere denne uka. Menneskene bak bruktbutikken jobber der frivillig, og deler ut overskuddet for å hjelpe andre. Les hele saken på sb.no

For Anita og John var det i år en stor glede å kunne tildele Sandefjord Fotball sitt gatelag hele 19.000,- kroner. Overskuddet på 80.000,- kroner kom mange foreninger til gode, og trener ved SF Gatelag, Roger Iversen er stolt og ydmyk for en fantastisk førjulsgave.

- Dette er to fantastiske mennesker. Anita og John jobber knall hardt, og det er utrolig gøy å se at det går så bra. Og det at dem deler ut hele overskuddet tilbake til foreninger og mennesker som trenger dette, ja det bare varmer godt. Dem har et stort hjerte! 

Midler til treningsleir

Gatelaget har gjennom året stilt opp på ulike aktiviteter som har gitt gode økonomiske bidrag. Lagersalget som ble gjennomført tidligere år har gitt solide inntekter, samt en fantastisk læring og utvikling for alle som har vært involvert. Dem har drevet sin helt egen butikk i SF Shoppen, der dem har solgt alt fra utejakker, hettegensere, t-skjorter, luer og masse mer. Dette har gitt 100.000,- kroner i inntekt for gatelaget, som nå går til treningsleir. 

- Vi gjør endel aktiviteter gjennom året som gir oss inntekter, og alle disse midlene er øremerket en treningsleir. Vi har vært på treningsleir før, og vi vet at dette er stort høydepunkt for spillerne våres. Her har dem virkelig noe å se frem til, og det gir dem gode opplevelser både på og utenfor banen. Så vi krysser fingrene for at alt ligger til rette for en fin treningsleir i 2022, også med tanke på restriksjoner knyttet til Covid. 

Malemestrene Jensen med pengesum på Lille-juleaften

Torsdag kveld, på selveste lille juleaften tikker det inne en melding til Roger Iversen. Dem har bestemt seg for å støtte Gatelaget med 15.000,- kroner! Vi ønsker å rette en stor takk til Malemestrene Jensen, ved Johnny Jensen i spissen. Tusen takk!

De gjorde tilsvarende i 2018, og overrasket gjengen med en sjekk på 15.000,- kroner.

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: