G-16 laget til SF stormer videre

15 mål på de to siste kampene…..

Våre yngste satsningsspillere er ustoppelige om dagen. I sin siste kamp i den lokale Interkretsserien ble det en svært så komfortabel seier mot naboene fra GØIF. – Det ble en ganske så jevnspilt førsteomgang – hvor våre motstandere fortsatt hadde topp energi og løpsstyrke – og det sto bare 1-0 ved pause. Det tok tid før vi fikk opp dampen og satt vårt spill offensivt. Vi slurvet litt i åpningsfasen, men så begynte relasjonene å sitte bedre. Henrik summerer opp fra kampen mot GØIF.

I andre omgang så løsnet det skikkelig for G-16 gjengen. – Nå fikk vi flyt i angrepsspillet – og vi scoret hele seks ganger etter hvilen. Da var det ferdigløpt for kvelden fra GØIFs side. Vi har jo mest fokus på våre egne prestasjoner – uavhengig av motstander. Dette var en lagseier og en kollektiv prestasjon. Vi er absolutt best når vi kombinerer med få touch og er i bevegelse hele veien. Jeg er meget tilfreds med den siste halvdelen. Det går i ett for Henrik om dagen – trening og kamper kommer tett som hagl.

Det var forventet en tøffere match da vi skulle møte Grorud i den nasjonale serien. – Det ble til slutt et voldsomt resultat – 8-2 til SF. Vi spilte en forrykende førsteomgang – og ledet hele 6-0 da dommeren blåste til pause. Det skal nok sies at Grorud ikke hadde en helt optimal dag, men det er jo mye vår fortjeneste. Dette var både positivt – og ikke minst – meget overraskende. Det er vanlig å ha med seg noen lokale talenter i slike oppgjør – og vi har et utmerket samarbeid med Flint. Derfra kommer det to spillere – som både trener med oss en gang eller to i uka – men også spiller kampene. Henrik er fornøyd med sine to hospitanter.

Selv om våre trenere selvsagt er mest opptatt av kollektivet og lagets utvikling – så må det jo nevnes når en spiller scorer halvparten av målene. – Bendik Berntsen scoret fire ganger – og Jakob Swift en gang i kampen mot Grorud. Nå er begge tatt ut til Equinors talentleir i Porsgrunn i slutten av juni – også to faste fra SF skal ned på samlingen for å vise seg fram – Emil Skuland og Lamin Njie. Og allerede torsdag er det kamp i Interkrets mot min gamle klubb Halsen. Det er jo etter hvert blitt en stor klubb, med fine anlegg og mange talentfulle gutter. Det blir hyggelig. Og førstkommende søndag er det Skeid på Gamle Stadion for G-16 laget. Det går i ett. Dette er imidlertid noe Henrik og gjengen hans liker….