Fredrik Berglie oppgitt over sin «håndballskade»

Det var ekstra irriterende akkurat nå….

Fredrik Berglie var – i likhet med resten av «nye SF» preget av litt premierenerver mot Ham/Kam i første serieomgang – men mot Tromsø var han og laget tilbake som seg sjøl igjen. For den tidligere Skeid-kapteinen har vært klok og sikker i nesten samtlige matcher denne sesongen. MEN ikke akkurat på Briskeby i serieåpningen. – Derfor var det ekstra ergerlig å få denne skadesmellen – når kollektivet og meg personlig spilte på vanlig nivå mot «Gutan» sist. Og det var ikke en slagskade – MEN bare en vridning. I ytre leddbånd. Delvis avrevet. Likevel så gror det av seg selv – og jeg er forhåpentligvis god som ny igjen etter tre-fire uker. Du vet jeg har ypperlig oppfølging her i klubben. Fysioterapeut Mathias Askjer vet hva han driver med – og får meg klar igjen. På rekordtid. Fredrik kjører alternativt mens resten av laget forbereder seg til Rosenborg. Og Lerkendal. 

For med kaptein Sander Moen Foss tilbake igjen etter et års skadefravær – så hadde vi plutselig flere kvalifiserte forsvarsspillere tilgjengelig. Så plutselig forsvant Berglie ut døra til venstre. – Det var bare merkelig. En lett vridning i høyre kne. Og vi var på rett kurs igjen på det tidspunktet skaden kom. Jeg merket det allerede i garderoben. Og på treningene. Dagene i forkant av TIL-matchen. MEN jeg må tenke positivt. Jeg hadde hell i uhell. Det kunne gått så mye verre. Se på kollega Moen Foss. Han har vært ute i et år. Jeg skal trene knallhardt for å komme så kjapt tilbake som mulig. Jeg har alltid lyst til å spille fotballkamper. Og vi skal huske på at det er en lang sesong. Det var selvsagt et brutalt slag – og jeg skal ikke nekte for at det var en tøff beskjed å få etter kampen. Fredrik Berglie er allerede i gang med opptreningen. Og lover at han snart er klar igjen.

Og i all «elendigheten» så var det befriende å se at kaptein Sander Moen Foss kom innpå for en skadet Fredrik Berglie – og klarte seg utmerket. – Det var fint å se Sander tilbake igjen. Konkurranse om plassene er bare av det gode. Jeg har jo utelukkende spilt midtstopper de siste fem-seks årene – MEN det heter seg at en god spiller kan bekle samtlige plasser på et lag. Jeg var jo opprinnelig midtbanespiller. Så min ambisjon er jo bare å spille fotball. Det er absolutt viktigst. Jeg liker å se på meg selv som en dynamisk kar som kan tilpasse meg uansett hvor på banen jeg måtte bli plassert. 26-åringen fra Halsen vil først og fremst spille eliteseriefotball for Sandefjord Fotball.

Også trener Hans Erik Ødegaard er offensiv foran Rosenborg i Trondheim på søndag. – Dette blir jo spennende. Vi var dårlige mot Ham/Kam – så var vi mye bedre igjen mot Tromsø – så jeg håper selvsagt at vi skal fortsette progresjonen nå. Det er trist med Fredrik Berglie ute – MEN samtidig så gleder vi oss over at Sander Moen Foss er tilbake. Etter et års skademareritt. Han er selvsagt aktuell i startoppstillingen mot RBK. Hans Erik er som vanlig godt forberedt til fredagstreningen på Gamle Stadion – og foretar den siste finpussen sammen med trenerkollega Andreas Tegstrøm og resten av trenerteamet. Også har hele SF-gjengen hatt moro av at Kjetil Rekdal i kampens hete under treningskampen i Marbella – kalte Hans Erik for Hans Arne. Vi håper SF markerer seg så tydelig oppe på Lerkendal – at den godeste Rekdal en gang for alle lærer seg navnet Hans Erik Ødegaard…

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: