Fra Brann til SF: – Gleder meg til å bidra her

Amer Ordagić (27) er klar for Sandefjord Fotball. Den tidligere Brann-spilleren har i dag undertegnet en kontrakt med SF ut året.

– Etter at Sandefjord viste interesse, hadde jeg en god samtale med trenerne. De fortalte meg hvordan de ønsker å spille, og hvordan de tenker at jeg passer inn i laget. Jeg har trua på dette prosjektet, sier Amer Ordagić etter å signert kontrakten med SF.

Den bosniske midtbanespilleren kom til Norge for litt over tre år siden. Han signerte for SK Brann i desember 2017 etter å ha spilt tre sesonger i den bosniske toppserieklubben Sloboda Tuzla.

Nå venter nye muligheter i Sandefjord etter 39 kamper og to mål for bergensklubben.

– Jeg er en sentral midtbanespiller, kreativ og god offensivt. Ønsker å kontrollere kampen med ball, og gjør den jobben som trengs defensivt. En boks-til-boks-spiller som også kan spille i tierrollen for å bidra med målpoeng, sier Ordagić om seg selv.

Amer Ordagic ser frem til å komme i gang i blått.
Amer Ordagic ser frem til å komme i gang i blått.

Han har fått tildelt drakt nummer 19 i sin nye klubb. Tirsdag trente han på egen hånd, men Ordagić ser fram til å komme i gang med gutta på feltet.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på fotballen her. Jeg håper å introdusere meg selv på best mulig måte, og skal jobbe hardt hver eneste dag for å bidra til en morsom sesong i Eliteserien, sier han.

Bosnieren har allerede funnet seg godt til rette i Sandefjord, og ser det som en fordel å fortsette karrieren på naturgress.

– Det ser veldig bra ut, sier han og nikker i retning av gressteppet på Sandefjord Arena. Men også i retning av Sandefjord by.

– Jeg har vært her et par dager nå, fått sett litt av sentrum og områdene rundt. Jeg har også noen kompiser her, og det er alltid bra. I tillegg har jeg pratet med Samir Saric (hovedtrener, SF G16) i forkant av overgangen. Inntrykket er at jeg har kommet til en veldig fin klubb på et fint sted, sier Amer Ordagić.

Annonse fra Eliteserien: