Fra 0-8 sist - til 4-2 nå...

nederlaget mot Staal er glemt...


(SF2-Start2 4-2, 3. Divisjon, avdeling 2 – Jotun Arena). Vestlands-raidet vårt sist mandag ble et mareritt. 0-8 ble det mot Staal Jørpeland. Men som trener Samir Saric sa det etter tre herlige poeng mot rekruttene fra Start. – Det var en lærepenge for våre unge gutter for en snau uke siden. Og gjett om det er vilje og moral i laget. Vi reiste oss mesterlig – og vi stilte også denne gangen med et svært ungt lag. Og da Petter Aanvik Wingsternæs fikk sitt andre gule – og ble sendt av banen – så måtte vi mobilisere. Og det klarte vi. Jeg er imponert over hele gjengen. De viste kampvilje og klokskap da kampen skiftet karakter etter utvisningen. En sliten, men lettet Samir Saric summerer opp etter seieren mot Start2.

 

Det så lenge ut til å bli en komfortabel tre-poenger for våre talenter. 1-0 kom etter en drøy halvtime da Emran Ahmadi traff på volley inne i sørlendingenes straffefelt. Ballen fikk hjelp av Jesper Gravdahl på vei inn – men det var en fin prestasjon av Emran. Like før pause så kombinerte Martin Rolando Engdahl fint med Storm Bugge Pettersen. Sistnevnte avsluttet det hele på en presis måte. 2-0. (På bildet over ser vi en konsentrert Storm Bugge Pettersen før kampen mot Start – foto Jørn Werner Granerød Horntvedt). Og da samme mann opererte som servitør like etter pause – og Adrian Bunjaku satte inn nummer tre – så var vi overbevist om at det var game,set and match. Men like etterpå så fikk gjestene straffespark – og Christian Lindtner Wahlstrøm dundret ballen inn bak Alf Lukas Grønneberg. Det var kamp igjen.

 

Også ble det nerver – både blant hjemmepublikummet, spillerne og nede på benken. For etter en drøy time så fikk først som tidligere nevnt Petter sitt andre gule – og Start sin andre scoring. Nå skulle Samirs gutter opp til eksamen. Men heldigvis har vi noen matchvinnere blant oss. Det er lov å hylle Storm Bugge Pettersens andre scoring og vår fjerde – og definitivt spikeren i Start-kista. Alf Lukas dundret ballen langt opp på den andre halvdelen – og Bugge stormet etter. Så drar han av to gule forsvarere – før han feier ballen inn bak Herman Johnsen. – Det var en klassescoring. Samir setter ord på det. For det var en herlig prestasjon – og tre nødvendige poeng og mye selvtillit. En fin-fin mai-kveld på Jotun Arena. Gøy var det…

 

Annonse fra Eliteserien: