Fortsetter samarbeidet med Wang og Geir Ludvig Fevang

Geir Ludvig Fevang (40) og Sandefjord Fotball har blitt enige om en ny avtale, der Geir Ludvig nå går inn i en delt stilling i klubben kombinert med Wang-systemet.

Det har over en lengre periode pågått en samtale med Geir Ludvig Fevang (40) om finne en løsning for veien videre. Det ble rett før nytt år kjent at Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegström er klubbens nye trenerteam. Nå er man glade for å ha funnet en løsning for Geir Ludvig, der han nå vil tiltre en rolle rundt A-laget som baserer seg på analyse, scouting og spillerutvikling. 

Geir Ludvig er en kjent og profilert ressurs å ha med seg videre. Etter en lang fotballkarriere både i SF, innland og utland har han bygd seg opp et stort nettverk med kompetanse. I 2016 ble han tilbudt jobben som assistenttrener for Lars Bohinen, og fikk dermed muligheten til å sette en ny kurs etter spillerkarrieren. Geir Ludvig ble konsituert som hovedtrener desember 2017 etter at Lars Bohinen gikk til Aalesund. Dette ble den beste løsningen for klubben i den tid, og har nå i ettertid vært med på en reise sammen med Martí Cifuentes, Jordi Gonzalez og resten av teamet.

Geir Ludvig selv gleder seg stort over samarbeidet videre. 

- Det føles veldig godt å være med videre, og jeg ser veldig frem til å starte å jobbe med Hans Erik og Andreas. Begge kjenner jeg jo fra før. Og at Javi og Sindre er med videre er et kjempe pluss for klubben. Totalt sett har vi nå et veldig solid støtteapparat, og muligheten til å bygge videre på det som har vært gjort veldig bra tidligere er stor. 

Daglig Leder fornøyd med samarbeidet

Espen Bugge Pettersen har hatt noen hektiske uker med ansettelser av nytt trenerteam, resigneringer av spillere og ikke minst den daglige driften av klubben. Det at vi nå får enda en viktig brikke på plass, gleder han stort. 

- Vi er veldig glade for å landet en avtale med Geir Ludvig. Han vil kombinere en rolle rundt A-laget i form av analyse, scouting og spillerutvikling. Han vil samtidig bli endel av samarbeidet vårt med Wang-systemet og Wang Ung Sandefjord. Et slikt samarbeid er viktig for oss med tanke på å profesjonalisere og optimalisere prosessen rundt spillernes hverdag. Samarbeidet mellom Wang og Sandefjord Fotball har nå holdt på i litt over 2 år, og begge parter er fornøyd med jobben og hvordan vi utvikler oss og bygger oss som klubb for fremtiden. 

Toppidrettsjef ved Wang, Geir Erlandsen ser også svært lyst på samarbeidet og gleder seg over å få med Geir Ludvig Fevang i systemet.

- Geir Ludvig er en lokal ressurs og har en sterk kompetanse innenfor idretten og fotballen. Vi vet hva Geir Ludvig står for, og har kun positive ord om SF-legenden. Det er samtidig hyggelig for oss å se viktigheten av vårt samarbeid med klubber som Sandefjord Fotball, og hva vi klarer å oppnå sammen. 

Annonse fra Eliteserien: