Før Lillestrøm-kampen

Etter å ha gått tre kamper uten tap gjør Martí Cifuentes & co seg klare for å ta imot Lillestrøm på Komplett Arena, søndag kveld.

Med en klar stigning i de siste kampene endte det uavgjort borte mot Ranheim på en vanskelig bane. Likevel har Sandefjord nå spilt tre kamper på rad uten å bli beseiret. 

Nå venter laget som ligger to plasser over SF på tabellen. Med seks matcher uten seier har Lillestrøm nemlig sunket ned til 14. plass og har for øyeblikket 16 poeng på 19 kamper. Med blå seier i dag kan dermed guttane minske forspranget til to pinner opp til "fugla".

Sist kamp for de gule og sorte endte med 1-1 og poengdeling da Haugesund gjestet Åråsen. Ibrahima Wadji sendte haugalendingene i ledelsen før nysigneringen Arnór Smárason brakte balanse i regnskapet igjen.

Lillestrøm-overtak

På de 15 gangene lagene har møttes er det LSK som har overtaket. Laget fra Jessheim har vunnet åtte av kampene, mens fem ganger har det endt uavgjort. Ved to anledninger har SF gått seirende av banen. 

Sist gang det ble tre poeng over Lillestrøm var da guttane vant 1-0 i cupens tredje runde. Erik Mjelde scoret kampens eneste mål mot gamle lagkamerater.

I den samme kampen spilte også Mohamed Ofkir 90 minutter for gjestene, og vingen møter i dag sin tidligere klubb for første gang.

Skader og karantener

I SF-leiren ser det igjen lysere ut på skadefronten, og for øyeblikket er det kun Victor Demba Bindia som er utilgjengelig for valg.

Samtlige av nykommerne fra Deadline Day, Jakob Storevik, Marius Høibråten og Fitim Azemi, er fortsatt klare til kamp etter at de to sistnevnte fikk sine debuter mot Ranheim. Også Rufo fikk sin første kamp for SF da han kom innpå sist, og spanjolen er klar om det skulle trengs.

Annonse fra Eliteserien: