Før kampen mot Start

Guttane er endelig klare for kamp igjen og 2. påskedag er det Start som står for tur.

Etter tapet for Molde i serieåpningen er det endelig klart for kamp igjen, denne gangen mot Start på Sparebanken Sør Arena. De to lagene møttes seinest i vinter til treningskamp i Sørlandshallen. Da endte det med 2-1-seier til Sandefjord. 

På de 20 oppgjørene som har blitt spilt på seriebasis er det dagens hjemmelag som har overtaket med 13 seire, mens to ble uavgjort og fem har endt med SF-seier.

Sist gang guttane vant i Kristiansand var 20. juli 2008 da resultatet også ble 2-1. Fredrik Kjølner reduserte Christer Kleivens tidlige mål før Erik Mjelde sikret seieren tre minutter siden slutt.

Solid Start-åpning

Dagens verter fikk en solid åpning på årets sesong med en 4-1-seier over Tromsø hjemme. Siden den gang har det skjedd et par endringer med tanke på daglig leder Even Øgrey Brandsdals avgang og skader på Espen Børufsen og Henrik Robstad. På den lyse siden er Damion Lowe på vei tilbake, men det er usikkert om stopperen går rett inn i laget eller ei.

I tillegg har Mathias Bringaker blitt hentet fra Viking, men spissen er ikke spilleberettiget enda.

I SF-leiren har trener Magnus Powell få skadeproblemer å bekymre seg over med kun Emil Pálsson og Sander Moen Foss ute. Mens islandske Pálsson snart er tilbake i trening er den sistnevnte unggutten bare utilgjengelig på grunn av sykdom. Dermed er det et tilnærmet toppet lag som har tatt turen ned sørover. 

I likhet med Start har også SF hentet en ny spiller som ikke rakk å bli klar til dagens kamp i form av Andrew Eleftheriou på lån fra Watford.  

Annonse fra Eliteserien: