Før kampen mot Brann

Sandefjord gjør seg klar til å ta i mot Brann til den første kampen med Geir-Ludvig Fevang som midlertidig hovedtrener.

Geir-Ludvig Fevang har fått ansvaret med å være midlertidig hovedtrener inntil en erstatter for Magnus Powell er funnet.

Søndag kveld står Brann for tur i en kamp hvor 1. plassen fra Bergen møter 12. plasen fra Sandefjord.

Serielederne har fått en nær perfekt start på årets sesong og står med 16 poeng på seks kamper spilt. Statistikken 5-1-0 og målforskjellen 11-2 er ikke så aller verst, men guttane har faktisk bare scoret ett mål mindre enn rødtrøyene.

Brann-overtak

De to lagene har møtt hverandre ti ganger i seriesammenheng, med Brann som de klare favorittene historisk sett. Hele åtte ganger har det endt med seier til bergenserne, mens SF har gått seirende hen ved to anledninger. I tillegg til oppgjør i Eliteserien møttes de to motstanderne hverandre i kvalik mot slutten av 2002-sesongen.

Etter at det første oppgjøret endte 0-0 i Sandefjord ble det 2-1-seier til Brann i returoppgjøret. 

Da de røde gjestet Komplett Arena i fjor endte det med en knepen 1-0-seier til gjestene etter et mål fra Deyver Vega. Det motsatte oppgjøret ble en tung affære med 5-0 som sluttresultat.

Skader og suspansjoner

På skadebenken er det fortsatt noen kjente fjes. Pau Morer sliter stadig med lyskeproblemene han pådro seg i kampen mot Kristiansund. 

Abdoulaye Seck er også fortsatt ute, mens Emil Pálsson nok en gang starter på benken etter sitt comeback fra leggskaden som holdt han ute i nesten hele vinter.

SF må også klare seg uten spanske Enric Vallès mot Brann, men midtbanespilleren er ikke ventet å være utilgjengelig mer enn et par uker. 

Annonse fra Eliteserien: