Før kampen: – Rammene ligger til rette for revansje

Det er et topptent Sandefjord-lag som søndag ettermiddag tar i mot Odd på Release Arena. Trenere og spillere håper på masse folk og stor stemning.

– Vi fikk en lei kamp mot Viking før landslagspausen da vi til slutt tapte mot ti mann. Det var ingen god opplevelse, og vi gleder oss til å revansjere den prestasjonen. Med mye folk på tribunen ligger rammene til rette, sier trener Hans Erik Ødegaard til SFTV før lokalderbyet.

Det er to uker siden den kjedelige Viking-kampen. Det har gitt tid til å lade batteriene, men også terpe på viktige momenter inn mot møtet med telemarkingene.

– Vi tar naturligvis hensyn til hvem vi møter, men forsøker i størst mulig grad å spille vårt eget spill. Og den siste perioden har vi jobbet mest med det offensive. Vi har mer å hente ut der, mener Ødegaard.

Forhåpentligvis kan det bli en folkefest på Release Arena. SF har invitert til gratiskamp, og med godt vær er det ventet opp mot 4000 tilskuere.

Det passer Kristoffer Normann Hansen godt.

– Det er alltid moro å spille for mange folk, og jeg håper det kommer mange for å støtte oss, sier den driblesterke vingen, som ønsker å plusse på de seks seriemålene han hittil har scoret i år.

– Det føles lenge siden siste tre poenger, så vi håper å rette på det, sier Normann Hansen.

Kampen mot Viking er for lengst analysert og absorbert. Mot Odd skal flyten i angrepsspillet igjen være tilbake.

– Vi jobbet så hardt vi kunne mot Viking, men fikk aldri angrepsspillet til å sitte og det ble ingen god prestasjon. Jeg håper vi kan vise oss fra en bedre side foran mange tilskuere mot Odd, poengterer han.

Før kampen ligger Odd på en 10. plass i Eliteserien, ett poeng foran Sandefjord. Begge lagene har hatt vanskelig for å vinne den siste tiden, og står med bare én seier hver på de siste seks kampene.

NB! Du kommer gratis inn på kampen. Om du ikke har mulighet til å være tilstede, kan du følge kampen live på Discovery+, det er kampstart kl 17.00.

Annonse fra Eliteserien: