Fire spillere forlater SF

Vi takker for innsatsen i blått

Fire spillere blir ikke å se i SF-drakt til neste sesong. Franklin Daddys Boy Nyenetue, Mats Gulbrandsen Viken, Youssef Chaib og Lars Markmanrud. Lagbildet som vises over - blir nok en god del annerledes i 2024. Sånn er toppfotballen - noen kommer og noen går. 

Franklin Daddys Boy Nyenetue kom til Sandefjord Fotball 1. Mars 2021 - og har spilt 73 kamper for oss. 23-åringen - han fylte år den 16. November - er født i Liberia. Han kom til Norge som 3-åring - og familien bosatte seg i Stjørdal. Han var i Rosenborg-systemet fra 2016-2020. MEN fikk ingen obligatorsike kamper for A-laget i RBK. Han var i Stjørdals/Blink før han kom hit til byen. Årets sesong har vært Franklins beste her hos oss. Han har vært på banen i 23 Eliteserieomganger - scoret seks mål og har to målgivende. 

Også Youssef Chaib takker for seg. 27-åringen fra Fredrikstad kom hit til klubben i januar 2022. Han står oppført med 31 kamper for SF - og i årets sesong har han vært på banen ved 20 anledninger i Eliteserien. Han står med en scoring. Han har tidligere spilt for Strømmen, Kvik Halden og Fredrikstad. Også vår reservekeeper Mats Gulbrandsen Viken forsvinner etter et år som "cover" for førstekeeper Hugo Keto. 25 år gamle Mats Viken har tidligere spilt for Grorud og KFUM.

Den siste som forlater oss - er Lars Markmanrud - opprinnelig fra Store Bergan. Han har vært på utlån i Egersund siden i sommer - og de spilte seg jo opp i OBOS-ligaen. 22 år gamle Lars Markmanrud fikk en lei kneskade mot Rosenborg i 2020-sesongen - og den var så komplisert at den ble av ekspertene betegnet som karrieretruende. Lars ble operert våren 2021 - og kom seg tilbake til fotballen etter en lang rekonvalesens. Han var spillekar igjen da seriespillet kom i gang våren 2022. Nå forlater han SF for denne gang. Vi takker alle fire for innsatsen - og ønsker hver og en av dem lykke til videre i karrieren.

 

Annonse fra Eliteserien: