Femte strake tapet for KBK borte….

- Vi gjorde det altfor lett for dem…

(Kristiansund-Sandefjord 3-1)

SF-trener Hans Erik Ødegaard summerte opp bortetapet mot KBK kort og konsist. – Vi var altfor tamme – og gjorde det enkelt for dem. Vi hadde noen helt håpløse balltap i posisjoner hvor vi absolutt ikke må miste ballen. Eller gi den bort. Det var veldig lite å glede seg over. Vi spilte jo nærmest i slow-motion. Tregt og upresist. Nei, dette var ikke bra i det hele tatt. Hans Erik må konstatere at vi sliter mot KBK der oppe på Nordmøre. Dette var tap nummer fem. På rad…

Og vi fikk en advarsel allerede etter fem minutters spill. Jesper Isaksen dundret ballen i innsiden av stolpen – men heldigvis spratt den rett i fanget på Hugo Keto. Der hadde vi marginene med oss. De skulle snart gå imot oss. For da det nærmet seg slutten på første omgang så fikk vi en straffe mot oss. Og Faris Pemi – tomålsscorer sist mot Viking – satte ballen til høyre for seg. Og da Hugo Keto gikk til venstre – så var saken klar. 1-0 til et Kristiansund som nå øyner en sjanse for å overleve i divisjonen. – Vi snakker om mirakler her oppe nå. Det sa KBK-trener Christian Michelsen etter kampslutt.

MEN før han kunne trekke sine konklusjoner så skjedde det en god del ute på banen. For i det dommer Christian Moen skulle sette fløyta i munnen og blåse til pause – så kom nummer to. Et hjørnespark ble plassert presist på islendingen Brynjolfur Williamssons hode – og dermed ble vondt til verre. – Vi har jo det meste av banespillet, men vi er altfor gavmilde. Med 0-2 nå blir det tungt i andre omgang. Kaptein Mats Haakenstad er misfornøyd med at vi gir dem to lette scoringer da han går i garderoben etter de første 45.

Og det skal sies at vi øynet en sjanse til å få med oss noe hjem da innbytter Keanin Ayer rolig og behersket satte inn reduseringen om lag 10 minutter før full tid. For øvrig en fiks assist fra Sivert Gussiås i meget trengt posisjon. MEN hvor lenge var en viss herre i paradis. I nøyaktig tre minutter. Da fikk en annen innbytter Liridon Kalludra god plass ute på sin kant – og satte ballen inn i det lengste hjørnet for Keto. Game. Sett. Match. – Dette var utrolig skuffende. Vi virket ikke helt påskrudd. Her var det mye slurv – og nå må vi reise kjerringa. Vi er inne i en elendig periode. En skuffet Mats Haakenstad fikk det siste ordet.