Etter et brutalt kampprogram og slitne bein…

- Jeg lover at SF kommer sterkt tilbake mot Viking…

Allerede søndag er det på på`n igjen. Viking står på den andre siden – og etter en litt seig periode så har laget fått hvilt litt, hatt en fin treningsuke og har ladet batteriene igjen. Tre kamper på under ei uke ble merkbart – og særlig var det tydelig mot Tromsø borte sist. – Vi var tydelig slitne på Alfheim. Selv om vi har blitt dyktige på å blokkere skudd – så ble alle skadene, få folk på treningene og altfor tett med kamper utslagsgivende. Tromsø vant fortjent 3-0 – og vi må snarest opp på hesten igjen. Jeg garanterer en helt annen utgave av SF på søndag. William Kurtovic er revansjesugen etter en litt tung periode.

Både for laget og han selv. – Jeg liker best av alt å spille kamper, men noen ganger sitter det og andre ganger så gjør det rett og slett ikke det. Jeg har jo bevist at det ikke er noe i veien med mine kvaliteter tidligere, men det går jo opp og ned i denne bransjen her. Litt ned i det siste. Dessverre. MEN kampen i Stavanger den 19. Juni er vel årets beste for vår del. Der synes jeg vi vant fortjent – og hele laget var jo virkelig på fra start av. William tar oss gjerne med tilbake til omgangens store overraskelse den dagen. Både han og resten av gjengen viste høy klasse i den sterke 2-1 seieren. MEN det var da….

Nå er det «siddisene» på vår hjemmebane – og nå vet vi jo hvordan det er å ta tre poeng også på eget (natur) gress. I siste kamp ble Kristiansund slått med 2-0. Nå er det nok tøffere motstand som venter. – Vi tror vi har resepten klar. Vi tar styringa med en gang. Det blir selvsagt en helt annen fotballkamp her på hjemmebane enn sist – men jeg merker det på alle gutta at spiriten er på vei tilbake. Treningene har vært gode. Ingen ting hadde vært bedre enn å sende dem hjem til Stavanger med nok en null-poenger. William har sammen med resten av SF-gjengen vært på «ladning» denne uka – og det skal Bjarte Lunde Aarsheim og medtrener Morten Jensen få merke.

Og Viking er nok redusert etter at Veton Berisha ble solgt til svenske Hammarby. Informerte kilder påstår at overgangssummen er på 20 millioner kroner. – Han har alltid vært en kantete og vanskelig motspiller. Tøff i nærkampene og setter som regel sitt avtrykk på kampene han spiller, Nå er han borte – og ærlig talt – så merket vi ikke altfor mye til han sist vi møtte dem på SR-Bank Arena. Med eller uten Berisha. Uansett så kommer de med et slagkraftig mannskap hit til Release Arena på søndag. Vi er klare igjen. Et uthvilt og godt forberedt Sandefjord Fotball er alltid en farlig motstander. William kan love spirit, tæl og vinnervilje mot laget som ligger åtte poeng foran på tabellen. Med en kamp mer spilt enn oss…..

Annonse fra Eliteserien: